Cursus ouders in samengestelde gezinnen

17-04-2018, 12:22 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 29 mei 2018, 19:30

Locatie:

Koolhovenstraat 2
-
Barneveld

De verschillende geschiedenissen, het vinden van rust en veiligheid en het weer bouwen aan een toekomst. Een samengesteld worden of zijn vraagt inspanning en ontspanning. Vanuit persoonlijke en professionele ervaring zoekt en spreekt Blended family de kracht en winst aan van een samengesteld gezin.

De cursus is specifiek voor de ouders van samengestelde gezinnen. Samen ontdek je meer dan samen. Naast contact met andere samengestelde ouders, leren we van en met elkaar in deze cursus. Met behulp van theorie en de praktijk van alledag. Vier keer een dinsdagavond van 19:30 - 21:30 uur op dinsdag 29 mei & 5, 12 en 19 juni aan de Koolhovenstraat 2 te Barneveld. We vragen een kleine bijdrage in de onkosten (?25,00 per stel). En om je te ontzorgen regelen we desgewenst (en zolang de voorraad strekt) een gratis oppas aan huis voor de avonden.

Kijk voor meer info op http://blendedfamily.nl/groep-blended-family/. Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar welkom@blendedfamily.nl. Je krijgt dan een mail terug met bevestiging inclusief de vraag om een paar gegevens (zodat je daar niet ongewild je ex-partner tegenkomt).