• Wonder

    CFM
  • Edwin

    CFM

'God geneest nog steeds'Speciale genezingssamenkomsten in Barneveld 11 februari

30-01-2018, 18:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 11 februari 2018, 11:00 tot 12:30

Locatie:

Churchillstraat 68, Barneveld
BDSV
Barneveld

GENEZINGSDIENSTEN 11 februari om 11:00u. en 18:00u.

SIMONE POUW - WONDERLIJK GENEZEN VAN WHIPLASH

Simone was taxichauffeur in Hoofddorp en kreeg in 2001 een auto ongeluk. Tijdens een avonddienst botste een auto waarvan de bestuurder geen voorrang gaf tegen haar taxi. De auto botste tegen de achterkant van de taxi aan waardoor de taxi ging tollen op de weg. Ze kwam daardoor op de andere weghelft terecht, waar tegemoetkomende vrachtwagen frontaal tegen haar aan botste en over haar taxi heenreed. In een paar seconde tijd was haar hele leven veranderd in pijn en verdriet. En als vervolg daarvan heeft ze een whiplash over gehouden. Soms was die pijn zo intens dat ze dagen op bed moest blijven liggen.

Haar tienerzoon Lorenzo was al een tijdje serieus bezig met het geloof, hij had een keuze gemaakt om tot bekering te komen en zijn leven aan Jezus te geven. Hij vertelde zijn ouders dat God ook van hun houdt en dat Jezus haar wilt genezen. Na een periode van lang twijfelen heeft ze besloten om ook haar leven aan Jezus te geven.

De pijn in haar nek was er nog steeds, maar haar leven zelf veranderde geweldig. Tijdens een speciale samenkomst werd er gepreekt over genezing en ze dacht "ach waarom zou God mij niet kunnen genezen?" Ze kwam naar voren en liet door de evangelist voor zich bidden voor een instant genezingswonder. Simone werd krachtig genezen en werd volledig bevrijd van de verschrikkelijke pijn waar ze jaren mee rond gelopen had.

Graag willen wij u bemoedigen om Jezus een kans te geven en Hij zal u niet teleurstellen. God geneest nog steeds!

Kom op 11 februari om 11:uur. of 18:00u. langs bij evangelie gemeente De Deur.