HarmonieBloeit op het Raadhuisplein

21-06-2018, 09:56 | Lezersnieuws | Secretaris De Harmonie

Datum:

zaterdag 30 juni 2018, 14:00

Locatie:

Raadhuisplein 2
Centrum
Barneveld

Op 30 juni trommelt Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld al zijn leden op voor een groot gecombineerd concert op het Raadhuisplein. Tijdens het jaarlijkse evenement ?HarmonieBloeit? zullen alle orkesten van de vereniging de revue passeren: van de allerjongsten in het Leerlingenensemble en Tutti Colore tot de ervaren muzikanten van het Barnevelds Philharmonisch Orkest.

?Jongste? orkesten De Harmonie heeft in de laatste jaren haar vereniging uitgebreid met twee orkesten: Tutti Colore en Phil Good. Tutti Colore is een orkest voor kinderen die net beginnen met muziek, zij maken spelenderwijs kennis met muziekmaken. De naam Tutti Colore komt van de vrolijk gekleurde instrumenten die worden bespeeld. Phil Good is het ?jongste? orkest van De Harmonie, opgericht voor volwassenen die het leuk vinden om ontspannen muziek te maken. Sommige leden bespelen al jaren een instrument en anderen hebben dit op latere leeftijd opgepakt. Phil Good is inmiddels regelmatig te horen in het centrum van Barneveld.

Samen muziek maken Alle orkesten leveren een zelfstandige bijdrage aan het concert met ??n of meerdere stukken. Zoals ieder jaar zal ook nu een aantal stukken ten gehore worden gebracht met een groot orkest, bestaande uit alle leden van De Harmonie. Het concert vangt aan om 14:00, de toegang is gratis.