• Demonstratie terrein

    Tim de Ruiter
  • De dames van de Boerenlanddag

    Anne van den Bosch

Het evenement van de Veluwe keert terug in 2018!

16-02-2018, 18:20 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 10 augustus 2018, 12:00 tot zaterdag 11 augustus 2018, 23:00

Locatie:

Buurtweg 8, Garderen
Herberg 't Vossegat
Garderen

Op vrijdag 10 & zaterdag 11 augustus keert het dagje uit voor het hele gezin weer terug! Dan vindt namelijk de derde editie van de Boerenlanddag Meerveld plaats. Tijdens deze twee dagen worden de bezoekers meegenomen in het landleven van vroeger en alles wat daar bij komt kijken. Het volledige programma vindt plaats op zaterdag, maar dit jaar is er ook op vrijdag al plezier voor jong en oud. Het hele gezin is welkom, want de entree is GRATIS!

De Boerenlanddag Meerveld: nostalgisch, vers en puur!

Nostalgisch, vers en puur: dat zijn de kernwaarden van de Boerenlanddag Meerveld. Rondom deze begrippen zal dit jaar een evenement worden georganiseerd waarmee deze begrippen tot leven komen. Bekijk diverse demonstraties zoals handmatig en machinaal dorsen en oogsten of rij een rondje mee op een prachtige oldtimer. Struin langs meer dan 60 kramen over de Boerenmarkt. Hier scoor jij echte, handgemaakte, verse of brocante artikelen die je niet zomaar in de winkel kunt kopen.

Het activiteitenprofiel is gevuld met activiteiten voor jong en oud. Bekijk het mooiste vee van Nederland tijdens één van de grootste fokveekeuringen van Nederland! Hier worden twee rassen gekeurd Belgische witblauw en Verbeterd Roodbont in verschillende rondes met verschillende leeftijden zowel mannelijk als vrouwelijk. Omdat het geen stamboek keuring is kan iedereen meedoen. Neem de kinderen gerust mee. Zij kunnen zich laten schminken, het terrein verkennen op een pony of zich volledig uitleven op het springkussen.

Voor up-to-date en volledige informatie, ga naar www.boerenlanddagmeerveld.nl.

Deelnemen aan de Boerenmarkt?

Een markt met alleen ECHTE producten! De boerenmarkt zal tijdens de derde editie ruimte bieden voor meer dan 60 marktkramen.Ben jij of ken jij iemand die producten verkoopt geschikt voor deze boerenmarkt? Schrijf je dan via www.boerenlanddagmeerveld.nl/aanmelden-2/

Nieuw dit jaar: de kinderboerderij!

Dit jaar zal een gedeelte van het Boerenlanddag terrein worden omgetoverd tot een heuse kinderboerderij. Op deze kinderboerderij ontdekken jong en oud fantastisch kleinvee zoals konijnen, duiven, pauwen, geiten en schapen. Daarnaast zijn er bijzondere rassen vertegenwoordigt van deze mooie diersoorten. Ben jij benieuwd wat er allemaal te beleven valt op vrijdag 10 & zaterdag 11 augustus? Volg ons dan op facebook via www.facebook.com/boerenlanddagmeerveld/ en zet jezelf alvast op aanwezig!