• Pedicure Praktijkles

    Amice Opleidingscentrum
  • Pedicure aan het werk

    Amice Opleidingscentrum

Informatie en inschrijfochtend

18-08-2018, 12:02 | Lezersnieuws | Amice Profiel

Datum:

donderdag 23 augustus 2018, 09:00 tot 12:00

Locatie:

Koolhovenstraat 2
-
Barneveld

Pedicure, een vak met gegarandeerd werk! Als pedicure ben je een echte Voet-Professional. Je houdt ervan om met mensen om te gaan, hun voetklachten te verhelpen, een goed advies te geven en natuurlijk de voeten te verzorgen. Mensen met complexe voetklachten verwijs je door naar de medisch pedicure of podotherapeut.

De meeste pedicures hebben een eigen praktijk, veelal aan huis, maar ook kun je als ambulant pedicure aan het werk bij je cli?nt thuis.

Tijdens de opleiding krijg je vakinhoudelijke training en ook ondernemersvaardigheden. Je kunt je na de opleiding verder specialiseren in medisch pedicure en cosmetisch pedicure. De opleiding is er in meerdere varianten.

Een groot tekort aan Medisch Pedicures! Op dit moment hebben Medisch Pedicures vaak wachttijden van 6 weken of langer. Er zijn in heel Nederland slechts 4000 Medisch Pedicures.

De medisch pedicure is de Voet-Specialist. Mensen, veelal ouderen, komen bij de medisch pedicure wanneer er sprake is van diabetes of reuma, maar ook andere aandoeningen of hulpmiddelen.

De opleiding Medisch Pedicure is een vervolg op de opleiding Pedicure. Als je voor het MBO niveau 4 diploma gaat, dan kun je doorstromen naar het HBO. De opleiding is er in meerdere varianten: bekijk ons aanbod hier.

Pedicure Plus? Per 2020 niet meer vergoed! Per 2020 zal een van de grootste zorgverzekeraars de behandelingen van de pedicure PLUS (met aantekening diabetische en/of reumatische voet) niet meer vergoeden. Uitsluitend behandelingen van een Medisch Pedicure komen dan nog in aanmerking. Voldoende reden om nu te kiezen voor het opscholingstraject naar Medisch Pedicure. Wij maken een GRATIS Persoonlijk Ontwikkelplan voor je.

Meld je NU aan voor de informatie en inschrijfochtend op donderdag 23 augustus: We helpen je dan graag met je vragen over de juiste opleidingsvariant, zodat ook jij een goedlopende praktijk kunt starten of voortzetten als pedicure of medisch pedicure.

Van 9 tot 10 uur : info en inschrijven opleiding Medisch Pedicure (ook voor pedicure plus) Van 10 tot 11 uur: info en inschrijven opleiding Pedicure

Wil je een andere opleiding gaan doen?

Van 11 tot 12 uur kun je bij ons terecht voor vragen en inschrijven voor andere opleidingen, zoals Sport- , Wellness- en Wereldmassage, Schoonheidsspecialist, Visagies, Nagelstyling en Vitaalcoach.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen? Maak dan NU een afspraak voor een persoonlijk gesprek of bel ons met je vragen!