• overhandiging Rabofonds cheque vlnr Marina Bos, Gert van Loenen (Rabobank) Thijs Jansen (Voorzitter Gospelkoor Spring)

    C. Zielman
  • overhandiging rabofondscheque vlnr. Marina Bos, Gert van Loenen (Rabobank) Thijs Jansen voorzitter Gospelkoor Spring

    C. Zielman

Jubileum/benefietconcert Gospelkoor Spring

10-10-2018, 19:00 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

donderdag 11 oktober 2018, 12:00

Locatie:

Van den Berglaan, Voorthuizen 79
Bethabara
Voorthuizen

Jubilerend ?Spring? trakteert ?n ontvangt

In een goed gevulde Bethabarakerk in Voorthuizen vierde Gospelkoor Spring afgelopen zaterdag haar 30-jarig jubileum. Het koor vierde dit met een Benefietconcert waarvan de opbrengst bestemd zou zijn voor Trans World Radio (TWR). In het publiek waren naast sponsors ook oud-leden aanwezig die speciaal door Spring waren uitgenodigd. In een feestelijke sfeer werden de aanwezigen ?getrakteerd? op een mooi programma van liederen uit heden en verleden. Deze werden afgewisseld door de ?liedjes met een verhaal? van gastartiest Martin Brand, die tevens de presentatie van de avond op zich nam. Het jubilerende gospelkoor mocht op deze avond ook een cadeau in ontvangst nemen van de Rabobank Gelderse Vallei. Namens het Rabofonds werd een cheque overhandigd met een mooi bedrag voor de aanschaf van een nieuwe begeleidingspiano. Maar ?Spring? deelde ook uit, want immers: ?Wie jarig is, trakteert?.
Zo was daar het opbrengstbedrag dat TWR aangeboden kreeg van het enthousiaste koor. Voor de verspreiding van het Evangelie in Siberi?, ontving deze organisatie een cheque waarop het (voorlopige) bedrag van ?3000,- was genoteerd. Dit bedrag zal nog worden aangevuld met de opbrengst van de ingezamelde collecte voor dit doel. Zo mocht het een feestavond worden met ontvangen en uitdelen, ook in de liederen die klonken, waarin Gospelkoor Spring het stralende middelpunt was.