• The Martin Mans Formation

    n.n.b.

Nieuwjaarsconcert met The Martin Mans Formation in Lunteren!

08-01-2018, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 26 januari 2018, 20:00 tot 21:45

Locatie:

Dorpsstraat 34, Lunteren
Oude Kerk te Lunteren
Lunteren

Nieuwjaarsconcert 'The Martin Mans Formation'!

Op D.V. vrijdag 26 januari zal er in de Oude Kerk te Lunteren een nieuwjaarsconcert plaatsvinden. The Martin Mans Formation, een 20-koppig mannenensemble zal onder leiding van de internationaal bekende dirigent Martin Mans optreden. De begeleiding is in handen van 2 jonge musici: Jan Rozendaal aan het orgel, en Hugo van der meij bespeelt de piano. De 2 musici zullen ook het e.e.a. instrumentaal ten gehore brengen. Het thema van deze avond is: 'toekomst', naar aanleiding daarvan zullen een aantal geestelijke liederen en een aantal populaire liederen ten gehore worden gebracht. De collecte is bestemt voor de stichting Kerk in Actie, waar een medewerker tijdens de collecte-aankondiging nog wat over zal vertellen.

Uit de pers: Martin Mans weet wat de mannen graag zingen en zorgt voor een afwisselend repertoire. Vooral het geestelijke lied wordt door de mannen met overtuiging gebracht hetgeen door de bezoekers van de concerten bijzonder wordt gewaardeerd. Ook de negrospirituals worden met volle overgave gezongen.

Het concert begint om 20.00 uur, en de kerk is om 19.30 uur open. Via www.korenindekerk.nl kosten de kaarten voor volwassenen slechts € 8 euro. (aan de deur € 10,00) Kinderen betalen € 5,00. U bent van harte uitgenodigd om dit prachtige concert mee te maken!