• De Rozerie in Barneveld

    Stichting De Rozelaar

Open Huis Stichting De Rozelaar

06-09-2018, 16:32 | Lezersnieuws | Stichting De Rozelaar - Jeannette Bos-v

Datum:

vrijdag 14 september 2018, 10:00 tot 14:30

Locatie:

Koolhovenstraat 2
-
Barneveld

Open Huis op alle locaties van Stichting De Rozelaar

Vanwege het 35-jarig bestaan van Stichting De Rozelaar wordt er op vrijdag 14 september 2018 Open Huis gehouden op alle locaties. Op deze dag kan iedereen kennis maken met de cli?nten, bewoners en begeleiders van Stichting De Rozelaar. De koffie met wat lekkers staat klaar op alle locaties!

Op de hoofdlocatie aan de Rozenstraat 9 in Barneveld laten de cli?nten van bakkerij Taart&Zoet je graag zien hoe ze elke dag met veel passie de appeltaarten, brownies en zandkoekjes bakken. De cli?nten leggen je graag hoe ze te werk gaan.

Leuke activiteiten Op woonlocatie de Rozenhof in Voorthuizen is er van alles te ontdekken. Zo staat er een springkussen voor de kinderen en worden er verschillende spelletjes gespeeld. Daarnaast wordt er een presentatie gehouden over het wonen op de Rozenhof.

Tweede kopje koffie gratis Vanwege het 35-jarig jubileum trakteert lunchroom De Rozerie in Barneveld op het tweede kopje koffie gratis. Ook wordt er door de medewerkers een quiz georganiseerd. De medewerkers van De Rozerie heten je van harte welkom!