• Kinderen op de kleindierenmarkt

    Henny Blokhuis

Speciale gezinseditie Kleindierenmarkt met ballonnenclown

20-02-2018, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 28 februari 2018, 08:00 tot 12:00

Locatie:

Thorbeckelaan 123, Barneveld
Midden Nederland Hallen
Barneveld

De Kleindierenmarkt Barneveld krijgt in de voorjaarsvakantie een speciaal gezinseditie. Op woensdag 28 februari is ballonnenclown Dylan aanwezig die de mooiste (dieren)ballon figuren maakt. Kinderen kunnen ook vlaamse reuzen aaien en springen op een springkussen.

De Kleindierenmarkt vindt elke woensdagochtend van 08.00 tot 12.00 uur plaats in de Midden Nederland Hallen aan de Thorbeckelaan in Barneveld. De markt is niet alleen de moeite waard voor dierenliefhebbers en dierenhandelaren. Ook gezinnen met kleine kinderen weten steeds vaker de weg naar de markt te vinden, die gratis te bezoeken is.

Ballonnenclown Dylan

Een rondje over de markt is op 28 februari extra de moeite waard, omdat er een heuse ballonnenclown aanwezig is. Hij maakt de leukste ballonfiguren die de kinderen zelf mogen uitkiezen. Ballonnenclown Dylan maakt het voor ze! Hij is van 09.30 uur tot 11.30 uur aanwezig.

Grootste kinderboerderij

,,Je ziet er bijvoorbeeld konijnen, duiven, cavia's, woestijnratten, muizen, hamsters, chinchilla's en fretten", vertelt Paul Rozemeijer van de Stichting Kleindierenmarkt Barneveld. ,,Het is een leuk uitstapje en je bent al snel een uurtje zoet met het bekijken van alle dieren. Zie het als een grote kinderboerderij waar van alles te beleven valt."

Landgoedmarkt

De markt wordt bovendien één keer per maand uitgebreid met een landgoedmarkt. Lokale en regionale bedrijven presenteren streekproducten zoals bier, kaas, noten, honing, sappen en groenten. Ook zijn er kramen met bijvoorbeeld brocante, vachten en agri-speelgoed

Gratis parkeren bij de Midden Nederland Hallen

De toegang tot de Kleindierenmarkt is gratis. Dat geldt ook voor het parkeren bij de Midden Nederland Hallen.