• Stel al je ondernemersvragen op de startersdag Gelderse Vallei

    René Egbring Fotografie
  • Standhouders en seminargevers staan voor de startende ondernemers klaar

    René Egbring Fotografie

Startersdag Gelderse Vallei 2018

16-05-2018, 10:12 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 20 juni 2018, 18:45 tot 21:30

Locatie:

Nieuwe Markt 6
Veluwehal
Barneveld

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de Rabobank Gelderse Vallei en Interpolis op woensdag 20 juni een gratis startersdag in de Veluwehal te Barneveld. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor ori?nterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Waarom een startersdag? 70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Zonde! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een startersdag. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en een netwerkborrel.

Programma De avond bestaat uit een offici?le opening en plenaire kennisdeling, een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops.

Aanmelden Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/geldersevallei2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.