Tabletcursus voor beginners

16-04-2018, 14:26 | Lezersnieuws | Esther Lieveld-Veerman

Datum:

dinsdag 8 mei 2018, 00:00

Locatie:

Wilhelminastraat 12
Welzijn Barneveld
Barneveld

Tabletcursus voor beginners

Vanaf 8 mei start Icare Ledenvereniging een tabletcursus voor beginners in het Welzijn Barneveld. Deze zesweekse training is voor leden van de ledenvereniging. Tijdens de training leren deelnemers hun iPad of Samsung tablet goed kennen en gebruiken.

Een Ipad of tablet kan de zelfstandigheid vergroten. Met hulp van een tablet kunnen mensen bijvoorbeeld contacten onderhouden of foto?s delen. En eenvoudig zaken regelen, zoals diensten aanvragen bij de gemeente, het bestellen van een taxi of het reserveren van een vakantie.

De cursus is ideaal voor iedereen die thuis willen worden in het bedienen van de knoppen, het typen op het toetsenbord en swipen. Met de cursus leren de deelnemers onder andere: ? zoeken op internet ? beeldbellen ? foto?s maken ? het installeren van apps

Meedoen? Ge?nteresseerd in de cursus? Leden krijgen 50% korting en betalen slechts ? 49,50 voor zes lessen van twee uur. Koffie en thee zijn inbegrepen en er zit ook een praktische handleiding bij voor thuis. Cursisten nemen hun eigen tablet mee naar de cursus. Meer informatie staat op onze website: www.ledenvereniging.nl/tabletcursus-voor-beginners. Of bel de ledenvereniging 088 ? 383 20 00 om aan te melden.