• Aankondiging OMF Mission Event

    Stichting OMF Nederland

Zendingsdag Oost-Azië voor jong en oud

08-03-2018, 13:30 | Lezersnieuws | Maarten Kommers

Datum:

zaterdag 14 april 2018, 10:00

Locatie:

Bosweg 17
Camping Beloofde Land
Voorthuizen

Het thema van de dag is ?Uw aanwezigheid verandert?. OMF wil graag het werk van God in Oost-Azi? dicht bij de bezoekers brengen door een aansprekende combinatie van zien, voelen, vertellen, horen en beleven. Mooie voorbeelden daarvan zijn de belevingsroute en fair.

Tijdens de belevingsroute kan jong en oud door middel van uitdagende opdrachten en mooie verhalen ervaren wat zending inhoudt. Op de fair treffen de bezoekers verschillende kraampjes met Oost-Aziatische (zendings)materialen en activiteiten aan.

Tijdens drie verschillende workshops ontdekken de bezoekers meer over Gods aanwezigheid en werk in Oost-Azi?. Daarnaast kan men kennismaken met het werk van OMF onder Oost-Aziatische studenten die in Nederland studeren. Het Mission Event wordt afgesloten met een dankdienst waaraan medewerking wordt verleend door Jacques Brunt, Gert Visscher en Samuel Lim (zendingswerker in Thailand). Tijdens de dankdienst (aanvang 13.45 uur) is er cr?che voor kinderen van 1 t/m 3 jaar en een leuk programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Het OMF Mission Event wordt van 10.00-16.00 uur gehouden op Camping Beloofde Land, Bosweg 17 in Voorthuizen. Het programma is zo ingericht dat bezoekers kunnen komen en gaan wanneer ze willen. Op www.omf.nl kunnen u en uw eventuele gezin zich gratis aanmelden.