• Urker Mans Formatie

    TimPhoto

Zomerconcert Urker Mans Formatie

11-06-2018, 14:51 | Lezersnieuws | Joyce Mans

Datum:

maandag 9 juli 2018, 19:30

Locatie:

Kerkstraat, Voorthuizen
Hervormde Dorpskerk
Voorthuizen

ZOMERCONCERT URKER MANS FORMATIE IN VOORTHUIZEN Op maandag 9 juli 2018 komt de Urker MANS Formatie opnieuw naar de vakantieplaats Voorthuizen voor een concert in de Hervormde Kerk. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema OP REIS. Te denken valt aan titels als: ?Is uw paspoort getekend, get on board en Coming home.? Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek. Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de Urker MANS Formatie. Zowel in binnen- als buitenland leggen ze vele kilometers af. De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel en de vleugel zit Mark Brandwijk die begeleidt en een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen nog beter tot hun recht komen. Drie van de zangers bespelen, naast hun zang, een instrument. Een blokfluit, een altviool en een taragot passeren de revue. Een concert van de Urker MANS Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Datum : Maandag 9 juli 2018 Aanvang : 19.30 uur. Locatie : Hervormde Kerk, Kerkstraat 35, Voorthuizen Toegang : ? 17,50. Reserveren : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 ? 25 39 19 03. Voorverkoop van kaarten bij: Boekhandel De Appelboom, Hoofdstraat 177b, Voorthuizen.

Lezerskorting: Lezers van de Barneveldse Krant krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van ? 5,= op de entree en betalen ? 12,50 in plaats van ? 17,50. (max. 4 pers./artikel). Voor online bestellingen geldt de actiecode: BK907.