• De bakfiets van Jarno van den Top is te winnen tijdens de feest-driedaagse

    PR

Bakkerij Schuiteman Voorthuizen verhuist naar Smidsplein 13a

18-10-2016, 17:01 | Lezersnieuws | Bakkerij Schuiteman

Bakkerij Schuiteman Voorthuizen verhuist naar de nieuwe versstraat aan het Smidsplein en opent op woensdagavond 26 oktober haar nieuwe winkel. De openingshandeling wordt uitgevoerd door Jarno van den Top, zoon van eigenaren Sander en Martina van den Top. Hij geeft het startsein voor de feest-driedaagse van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 oktober met acties, aanbiedingen, demonstraties en proeverijen. Naast Schuiteman zijn ook slagerij Mulderij en bloemisterij Fleurina te vinden in de versstraat naast Albert Heijn.

Tijdens de feest-driedaagse zijn er voor klanten vier speciale aanbiedingen, twee met brood en twee met banket. Het vermaarde appeltjesbrood van de warme bakker mag drie dagen lang voor slechts 2,50 over de toonbank. Dit is een brood met appel en kwark, rozijnen, noten, mout en kaneel. Schuiteman lanceert met een verwijzing naar het nieuwe adres ook een nieuw taartje: het 13a'tje. Dit is een chocoladetaart van liefst 400 gram, genoeg voor zes personen. Voor ontbijt en lunch is er een actie met witte en bruine cadetten: klanten krijgen van beide soorten 4 stuks en betalen voor 8 cadetten slechts 2,25. Een klapper van jewelste is de aanbieding met banketbakkers appelpunten: deze zijn nu 4,95 per vier stuks. Schuiteman verspreidt een speciale actiezak om deze aanbieding breed bekend te maken.

Tijdens de feest-driedaagse zijn er doorlopend proeverijen in de nieuwe winkel. Daarbij gaat het om zowel brood als banket. Bovendien zullen de banketbakkers van Schuiteman in de winkel demonstraties geven en diverse heerlijkheden vers afbakken en bereiden. Voor klanten die voor tenminste 10 euro producten kopen is er een extra verrassing: de stoere juten Schuiteman shopper met plaats voor drie broden. Ook kunnen klanten via een kassabonnen actie een houten bakfietsje winnen. Deze driewieler kan men ook winnen door de Facebook-pagina van de bakkerij te liken.