Care for Women nu ook in Barneveld

14-06-2018, 13:54 | Lezersnieuws | G.

Niewe praktijk voor gezondsheidszorg  voor vrouwen in Barneveld

Care for Woman nu ook in Barneveld

Barneveld –14-6-2018 Een nieuwe praktijk zet haar deuren open voor een grote groep vrouwen. Greetje van de Munt begon in mei Care for Women Barneveld. Een aanvullende dienst binnen de gezondheidszorg in de regio Barneveld. De consulten worden veelal vergoed vanuit aanvullende zorgverzekeringen.

 

Ze is de enige Care for Women-specialiste in Barneveld. Greetje: “Care for Woman is een landelijke organisatie die zich richt op gezondheidszorg voor vrouwen. En dat is hoognodig. Want veel vrouwen hebben last van hormoon klachten zoals overgangsklachten en menstruatieklachten. Hierdoor melden ze zich zelfs vaak ziek op het werk.  

 

Snel weer beter Jammer, want met goede voorlichting en diagnostiek is hier vaak goed wat aan te doen.” De praktijk is er voor alle symptomen die samenhangen met de hormoonhuishouding zoals bijwerkingen op anticonceptie of PMS. Ook kunnen vrouwen die problemen ervaren met hun zwangerschap hier baat vinden met gericht advies. Care for woman werkt met individuele behandelplannen, zo nodig met gericht onderzoek ook bij b.v. een health check. Het doel is duidelijk: “Met interventieprogramma’s zorg ik ervoor dat elke vrouw zich weer snel beter voelt.”

 

Health check en adviezen Opvallend is dat Greetje advies geeft over mogelijkheden in de reguliere geneeskunde  maar ook put uit de alternatieve geneeskunde. Greetje is resoluut: “Ervaring heeft geleerd dat kennis van beide geneeswijzen uiteindelijk leidt tot het beste resultaat.”

 

Greetje heeft al een praktijk voor pijnbestrijding en voor het bereiken van een gezond gewicht. “Het kwam regelmatig voor dat er vrouwen in de praktijk kwamen met klachten die te maken hadden met hun hormonen. Ik ben daarom de opleiding bij het Care for Women instituut gaan doen, om nog meer vrouwen te kunnen helpen.” De uitbreiding met het specialisme van Care for Women is dus een logisch gevolg op haar bestaande werkzaamheden. Care for Woman Barneveld zit in de wijk Norschoten. Voor meer informatie zie www.careforwomenbarneveld.nl, telefoon 06-22318477

 

 

 

 

 ]