• v.l.n.r. Nico Tissink en Emiel Putman tijdens de ondertekening

    CRM Partners

CRM Partners Group uitgebreid met Pulse en AXtension

21-02-2018, 11:30 | Lezersnieuws | Laura

De CRM Partners Group uit Barneveld, één van de leidende organisaties op het gebied van Customer Engagement, breidt deze week uit door toetreding van Pulse en AXtension tot de groep. Hiermee maakt CRM Partners Group de strategische keuze voor end-to-end-oplossingen voor alle businessprocessen van haar klanten.

Emiel Putman, oprichter en CEO van CRM Partners Group: "Wij zien dat klanten in toenemende mate behoefte hebben aan een meer geïntegreerde benadering van hun digitale transformatie. Wij helpen onze klanten om geliefd te zijn bij hun klanten, maar daarvoor moeten wel alle processen in de organisatie op elkaar afgestemd zijn. Dit geldt zowel voor de processen die zichtbaar zijn voor de klant als voor de interne processen van een organisatie. Pulse en AXtension spelen al jaren een toonaangevende rol op het gebied van backoffice-oplossingen en CRM Partners is leidend op het gebied van frontoffice-oplossingen. Binnen CRM Partners Group wordt alle expertise van de bedrijven bij elkaar gebracht en verder uitgebouwd. We zijn hiermee één van de eerste Microsoft Partners in Europa die serieus werk maakt van een complete end-to-end-oplossing. Wij zijn de 'Microsoft Partner of the Future'."

In deze video vertelt Putman meer over de uitbreiding: https://www.youtube.com/watch?v=gguFtpBrsaM&list=UUnAGRmT8g-9xDcKDBtYP5tQ

De Venlose ondernemer Nico Tissink heeft samen met het huidige directieteam Pulse en AXtension gebracht tot waar ze nu zijn. Pulse is in 1986 gestart door Tissink en zijn compagnon en is mede onder zijn leiding uitgegroeid tot een onderneming die al jaren aan de top meespeelt op het gebied van Microsoft Dynamics AX en 365. Het bedrijf richt zich met name op bedrijven in de 'upper-mid-market' met een internationaal karakter. Pulse is gevestigd in Venlo en Deventer. Er werken inmiddels 140 mensen.

In 2007 kwam daar AXtension bij. AXtension ontwikkelt additionele standaard software-oplossingen op het Microsoft Dynamics (AX) 365 platform en vermarkt deze wereldwijd aan klanten via een select netwerk van partners. AXtension heeft vestigingen in Venlo en Denver (USA) en heeft 30 medewerkers.