Echtscheidingsspreekuur in Barneveld

23-05-2016, 11:01 | Lezersnieuws | Stimenz

Wie een scheiding overweegt, heeft waarschijnlijk een aantal vragen en zorgen. Mensen willen in een dergelijke situatie bijvoorbeeld weten of er nog mogelijkheden zijn om hun relatie te redden. Er kunnen ook vragen zijn over de echtscheidingsprocedure, de financiële situatie of de zorg voor de kinderen. En hoe kun je als partners uit elkaar gaan zonder in een strijd te belanden?

Echtscheidingsspreekuur in Barneveld

Maatschappelijk werkers van Stimenz zijn beschikbaar voor alle vragen rondom een eventuele scheiding. Samen met twee ervaren echtscheidingsadvocaten houden zij een echtscheidingsspreekuur in Barneveld. Tijdens dit gesprek, dat ongeveer 30 minuten duurt, is er gelegenheid om vragen te stellen en informatie of advies te krijgen. Ook kinderen en andere betrokkenen, zoals grootouders, docenten en instanties, zijn welkom op het spreekuur. Een afspraak is gratis.

Meer informatie of aanmelden

Het echtscheidingsspreekuur wordt elke twee weken gehouden op dinsdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur aan de Bouwheerstraat 50-52 in Barneveld. Meer informatie of een afspraak maken voor het spreekuur? Het maatschappelijk werk van Stimenz is alle werkdagen te bereiken via 088 - 784 64 64.