• Genomineerde webshop

    eDifference digital agency

eDifference uit Barneveld voor het tweede jaar op rij genomineerd voor prestigieuze e-commerce award

15-05-2018, 15:25 | Lezersnieuws | Marnix

Het wordt een spannende maand voor eDifference Digital Agency uit Barneveld. Het bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in innovatie e-commerce oplossingen voor retail, groothandelaren en fabrikanten, is dit jaar wederom genomineerd voor de ‘Dutchento Awards’. Een jaarlijkse kans op erkenning voor de beste webshops gerealiseerd middels Magento, het grootste e-commerce platform ter wereld.

 

eDifference en Nautasign

eDifference ontwikkelde voor Nautasign, dé marktleider in de sign- en large format printing-industrie, begin dit jaar een nieuwe webshop. Deze fungeert als belangrijk inkoop- en servicekanaal voor onder andere drukkers, carwrappers en interieurdesigners.

 

De website is daarbij méér dan alleen een webwinkel. Met zijn high-end vormgeving, unieke accountomgeving en uitgebreide informatievoorziening is Nautasign.com een informatie- én inspiratiebron. “Wij zijn ontzettend tevreden over de nieuwe website. Maar wat nog belangrijker is, is dat onze klanten er tevreden over zijn. De gebruiksvriendelijkheid van de website is sterk verbeterd. Onze klanten kunnen zo ons uitgebreide assortiment nog eenvoudiger doorzoeken. Ook het bestelproces is versimpeld om bezoekers nog sneller te kunnen helpen.”. Aldus John Jansen van Nautasign.

 

Een blijk van waardering

“Bij eDifference zijn wij trots op het platform dat wij voor Nautasign hebben mogen realiseren. Een webshop vol maatwerk, unieke oplossingen en met een razendsnelle performance. Dat wij wederom genomineerd zijn voor een Dutchento Award is een kers op de taart”, aldus Jaco Kuiper, eigenaar van eDifference.

 

Stemmen

Op vrijdag 1 juni zal de uitslag bekend worden gemaakt op de ‘Magento Awards 2018’ te Utrecht. eDifference is door de vakjury genomineerd in de categorie ‘Magento B2B-project’, maar de award daadwerkelijk binnenslepen kan alleen door middel van stemmen. Iedereen kan stemmen op de genomineerden tot en met 31 mei. Alle genomineerden bekijken en stemmen kan op edifference.nl/stemmen