Euroseats B.V. valt in de prijzen bij Benelux Office Products Award

12-10-2018, 13:14 | Lezersnieuws | Wim

Euroseats B.V. uit Barneveld heeft met haar Tournette Deluxe Bureaufiets de eerste prijs gewonnen bij de Benelux Office Products Awards in de categorie 'Healthy Work Products'.

Gisteravond, donderdag 11 okt jl. werden tijdens de feestelijke Benelux Office Night in het Zalmhuis te Rotterdam de Benelux Office Products Awards 2018 uitgereikt. Entertainer Bennie Solo maakte er een wervelende show van voor een bruisende officebranche. De winnaars in 11 productcategorieën laten zien dat er nog volop ontwikkeling, innovatie en toekomst is in de office-branche

Juryrapport:
Deze categorie kent een onstuimige groei door de enorme aandacht voor vitaliteit op het kantoor. De concurrentie was beresterk, maar de Euroseats Tournette Deluxe sprong er net bovenuit. Het is een bureaufiets én zit-sta werkplek in één, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel ergonomisch verantwoord: het helpt om zitten, bewegen en staan af te wisselen, wat bijdraagt aan een goede doorbloeding. Met het volledig instelbare werkoppervlak kan je de bureaufiets ook als een sta-werkplek gebruiken. Deze hoort gewoon op elke werkplek met meer dan vijf mensen.