• Geldersch Erf geniet van nieuw terras dankzij Kippenren

    Jeannette Bos-van der Lit

Geldersch Erf geniet van nieuw terras dankzij Kippenren

17-07-2017, 13:40 | Lezersnieuws | Jeannette Bos-van der Lit

De dagbestedingsgroep Geldersch Erf van Stichting De Rozelaar is onlangs verhuisd naar een prachtige nieuwe plek op een unieke locatie, op landgoed De Schaffelaar.

Eind juni was het zover; alle dozen waren ingepakt en er kon verhuisd worden. De nieuwe locatie biedt veel kansen om cliënten meer te laten participeren in de maatschappij. Het Geldersch Erf is een project midden in de samenleving. Veel van de activiteiten die hier plaats vinden, zullen onze deelnemers in contact brengen met andere mensen. Deze nieuwe locatie zal de integratie en participatie sterk bevorderen. Stichting De Rozelaar vindt het heel belangrijk om deelnemers volop te laten meedraaien in de maatschappij.

In 2016 heeft Stichting De Rozelaar een cheque van € 3.000 mogen ontvangen van de Moba Kippenren Barneveld 2016. Een fantastisch bedrag wat onlangs besteed is aan nieuw tuinmeubilair. De deelnemers en begeleiders kunnen nu buiten zitten en ook buiten werken. Kippenren, bedankt!

De Kippenren in Barneveld is een jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd. De Kippenren ondersteunt elk jaar één of meerdere goede doelen. In februari van dit jaar heeft De Rozelaar meegedaan aan de Goede Doelen Challenge van de Moba Kippenren Barneveld. Hier mochten 5 goede doelen zich presenteren. Daarbij heeft De Rozelaar de derde plaats behaald! De eerste plaats ging naar de nieuwe bus van Ons Bedrijf en tweede werd Rally for kids, die dagjes uit organiseren voor zieke kinderen.