• Mariska voor en tijdens haar ziekte.

    n.v.t.

Help Mariska te genezen van Lyme

06-01-2018, 13:40 | Lezersnieuws | Riesje Hagoort

Het zal je maar gebeuren, je hoort vol vreugde in het leven te staan, je hebt een leuke vriend, je bent net afgestuurd aan het HBO en de banen komen je aanvliegen. Maar je bent dood en doodziek.

Dit overkwam Mariska Klomp uit Scherpenzeel, zij heeft de ziekte van Lyme en is daardoor al 5 jaar ernstig ziek. Zij kan daardoor niet de dingen doen die jij en ik doen. Je zou denken dat een meid van 23 vol energie in het leven staat... Zij komt niet verder dan haar bed of bank, omdat deze ziekte al haar energie opvreet. De Borrelia bacterie (Lyme) tast alles in het lichaam aan, van organen tot de hersenen en van spieren tot zenuwen en het hart.

Mariska heeft een behandeling gevonden waar zij goede resultaten mee kan boeken. In Nederland wordt Lyme niet erkend en behandelingen worden niet vergoed. De behandeling die haar kan helpen kost ongeveer 20.000 euro. Deze behandeling heeft al veel mensen genezen. Ook krijgt zij geen uitkering, omdat Lyme niet wordt erkend

Wij vinden dat het tijd wordt dat Mariska weer beter wordt zodat zij weer vol en ambitieus in het leven kan staan (zoals zij eerder altijd deed). Daarom loopt er een team op 14 april 2018 mee met Lopen Voor Lyme. Zo hopen wij het geld voor de behandeling in te zamelen.

Dit redden wij niet alleen, daarvoor hebben we alle hulp van sponsors nodig.

Wij willen jullie oproepen om een bijdrage te leveren aan de lopers voor het team LOVE M'. Alle kleine beetjes helpen om het streefbedrag van 20.000 euro bij elkaar te halen.

Wil je Mariska's hele verhaal lezen en helpen door haar te sponsoren druk dan op de link hieronder!

Onze dank is groot

http://www.lopenvoorlyme.nl/team/team-love-m/