Herbouw stationsgebouw

27-05-2018, 20:09 | Lezersnieuws | Aireen

Leuk idee van de afgestudeerden Anton Fraanje en Pieter Stam; zou best mooi staan zo'n nieuw nagebouwd oud stations gebouw. 

U bent kennelijk niet afgestudeerd op economie of zo.

Dat de gemeente er met ons belastinggeld instapt met maar liefst € 45.000,- (ja, dat is ook ongeveer €1 van de laatstgeboren baby in Zwartebroek of Kootwijk; getuigd van een kwalijke vorm van megalomanie.

Ja, dat hebben we eerder meegemaakt, zie het Schaffelaar Theater, waarvan u verplicht de ontwerp-, bouw- en overige kosten op moest hoesten.

Een mooi gebouw, waarin voorstellingen gegeven worden waar te weinig financieel draagkrachtig elite publiek komt om de kosten te dekken, en voor de gewone man / vrouw of anders gegenderde niet interressant of te duur is...

Ow ja, elke bewoner der gemeente Barneveld mag hier ook nog eens ongeveer € 5,- per persoon per jaar voor ophoesten om de exploitatiekosten te dekken.

Anton Fraanje en Pieter Stam, vergaar de  nodige penningen en zekerheden voor wat betreft bouw, gebruik en mogelijkheden, zoek uit hoe en waar; dan mag de gemeente u een bouwvergunning verstrekken.

Ow ja, als u dat alles geregeld heeft mag u de baten of lasten, na belasting, als uwer beschouwen.

Ps, vergeet de post onderhoud, reiniging en herstel niet op uw begroting.

Wens u veel succes met het stationsgebouw!

met vriendelijke groet,

Hendrik Morren

van Wijnbergenlaan 35