To-Increase neemt HiGH Software over

09-01-2018, 13:11 | Lezersnieuws | Edward Rozendaal

To-Increase versterkt haar marktpositie in de machinebouw en diensten industrie met software oplossingen gericht op verhuur en leasing van apparatuur.

Veenendaal, Nederland - 9 januari 2018: Vandaag heeft To-Increase overeenstemming bereikt over de overname van HiGH Software, een bedrijf dat Microsoft Dynamics verrijkt met software voor vehuur en leasen van apparatuur. Met de overname breidt To-Increase haar software portfolio uit om klanten in de productie industrie en diensten sector een nog completer aanbod te kunnen bieden.

De overname van HiGH software, met haar oplossingen DynaRent en DynaLease, is een strategische stap welke To-Increase in staat stelt innovatie bij klanten te blijven stimuleren en hen te helpen in hun digitale transformatie. Met de overname, waaronder HGH Business Consultancy BV, vesterkt To-Increase haar marktleidende positie in het Microsoft Dynamics kanaal.

Cornelis Bosch, CEO To-Increase: "Onze klanten innoveren voortdurend en proberen zich continu te onderscheiden in hun markt door bijvoorbeeld machines en apparaten als service aan te bieden. Met de overname van HiGH Software helpen wij hen in deze transitie en kunnen wij hen met een compleet portfolio ondersteunen in hun groei en innovatie".

HiGH Software ontwikkelt en levert end-to-end oplossingen voor verhuur, transport en services aan productie -en service bedrijven op basis van het Microsoft Dynamics platform. Sinds de oprichting in 2001 is HiGH Software gegroeid naar een bedrijf met 55 medewerkers die dagelijk vanuit Amstelveen meer dan 120 klanten bedienen.

"Met de overname door To-Increase hebben we een partij gevonden die past bij het innovative karakter van HiGH Software. Onze specifieke kennis, gecombineerd met de ervaring van To-Increase, zorgt ervoor dat we klanten nóg beter kunnen helpen in hun digitale transformatie." zegt Arthur de Leeuw, Managing Director of HiGH Software.

De overname is met onmiddellijke ingang. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Contact voor meer informatie:

Edward Rozendaal - Marketing Manager To-Increase

erozendaal@to-increase.com

0318531900