• Kunstenaars tijdens Rondje Kunst & Cultuur

    Yvette

Inschrijving Rondje Kunst & Cultuur open

14-03-2018, 13:02 | Lezersnieuws | Simone

Op 23 juni a.s. van 11.00 - 16.00 uur wordt voor het derde jaar Rondje Kunst & Cultuur georganiseerd op het Dijkje in Barneveld. 

Betaalbare en bereikbare kunst, dat is wat we met deze markt willen laten zien. Kunstenaars die in een Montmartre-achtige sfeer aan het werk zijn achter hun eigen tafels en ezels. Die vol enthousiasme vertellen over hun werk en die graag een dialoog met u aangaan over hun inspiratie en de achtergronden van hun werk.

Daarnaast is er ruimte voor cultuur. Muziek, dans, theater en culturele organisaties kunnen zich presenteren aan het publiek. Op een laagdrempelige manier contact leggen met bezoekers en laten zien wat Barneveld en omgeving te bieden heeft. 

Schrijf je nu in voor dit unieke en sfeervolle evenement. De opzet is dat ook deelname voor iedereen bereikbaar moet zijn, dus voor de inschrijvingskosten hoef je het niet te laten. 

Meer informatie is verkrijgbaar bij Ward's Art, Dijkje 5, Barneveld, 0342 - 43 09 21 of op www.wardsart.nl/rondje-kunst-en-cultuur. Inschrijving kan ook rechtstreeks via de mail info@wardsart.com