• Uit handen van filiaalmanager Patrick van Doorn ontvangt penningmeester Aalt Legemaat de overheerlijke banketstaven voor zijn vrijwilligers.

    Patrick van Doorn

Jumbo Voorthuizen sponsort de vrijwilligers van Perron 16 voor de kerstdagen

18-12-2017, 10:20 | Lezersnieuws | Gemma Otten

Als blijk van waardering hebben de 70 vrijwilligers van Perron 16 uit Voorthuizen een traktatie gekregen van Jumbo Voorthuizen.

De vrijwilligers van Perron 16 staan klaar in hun vrije tijd om de mensen een kop koffie aan te bieden en een praatje te maken.

Uit handen van filiaalmanager Patrick van Doorn ontvangt penningmeester Aalt Legemaat de overheerlijke banketstaven voor zijn vrijwilligers.

Wat is Perron16…..

De ontmoetingsplaats op het Smidsplein is opgericht door stichting 'Perron16'. De stichting wil een plek creëren waar iedereen welkom is, waar je een praatje kunt maken, waar je vragen kunt stellen en een luisterend oor wordt geboden en waar altijd een kopje koffie of thee klaar staat.

Na of voor een reis met de trein bevind je je op het perron. Dit is een plek waar je tot rust mag komen en mag nadenken over je volgende bestemming. Misschien vind je het wel heel ontspannend om te reizen en geniet je van de rust die de restaurants op het perron bieden. Er is altijd wel iemand die je kunt aanspreken met vragen over je reis, er is altijd wel een plek om een kopje koffie te drinken en je kunt altijd een praatje maken. Dit staat ook centraal bij Perron16: een plaats waar je welkom bent, tot rust kunt komen en waarvandaan je ook weer verder kunt.