• Vanaf 6 november kun je weer genieten van een high-tea of high-wine in Kasteel De Schaffelaar

    Kasteel De Schaffelaar

Kasteel De Schaffelaar start weer met high-tea en high-wine

26-10-2016, 14:40 | Lezersnieuws | Kasteel De Schaffelaar

BARNEVELD - Na het grote succes van vorig jaar gaat Kasteel De Schaffelaar vanaf 6 november opnieuw high-teas en high-wines aanbieden.

De high-tea bestaat uit een proeverij van hartige hapjes en zoete lekkernijen. De vers bereide gerechtjes en zelfgemaakte hapjes worden geserveerd in de Van Essensalon, die uitzicht biedt over Landgoed De Schaffelaar.

De high-wine is een arrangement van drie topwijnen, geserveerd met bruschetta en een kaas- en charcutterieplankje. De wijnen - voor het kasteel geselecteerd door Wijnwinkel Barneveld - worden gepresenteerd in de Wijnkamer.

Kasteel De Schaffelaar introduceerde vorig jaar de zondagse high-teas en high-wines. De belangstelling bleek groot. ,,Normaal gesproken is Kasteel De Schaffelaar het decor van huwelijken, feesten, evenementen en zakelijke bijeenkomsten. Veel mensen zagen een high-tea of high-wine als een uitgelezen kans om binnen te kijken en tegelijk in een stijlvolle setting te genieten. We zaten bijna elke zondag van begin tot eind vol en hebben veel positieve reacties gehad. Daarom was er ook weinig twijfel: ook dit jaar gaan we door met de high-teas en high-wines waarbij we ook een aantal zaterdagen open zijn. Het is een mooie manier om het kasteel een beetje terug te geven aan Barneveld", zegt Miranda van Maurik namens Kasteel De Schaffelaar.

U kunt een high-tea of high wine reserveren tussen 12.30 en 18.00 uur. Reserveren dient vooraf te gebeuren en kan online via www.kasteeldeschaffelaar.nl/hightea. De kosten voor de high-tea bedragen 21,50 euro per persoon. Voor de high-wine geldt een bedrag van 23,50 euro per persoon.