• Doe mee open dag, kickboksen

    Rien Jansen
  • Leroy van Wermeskerken

    Rob Temmink
  • Kickboksen Kootwijkerbroek

    Rien Jansen

Kickboksen Kootwijkerbroek organiseert open dag

24-09-2017, 01:00 | Lezersnieuws | Leroy van Wermeskerken

Topfit trainingscentrum te Kootwijkerbroek houd een kickboks-trainingsgala op 3 oktober 2017. Deze open dag bij Narong Gym in Topfit te Kootwijkerbroek wordt geleid door Leroy van Wermeskerken een erkende gediplomeerde kickbokstrainer en personal trainer.

Wie kent het bekende kickboksen niet? Namen als Peter Aerts, Sem Schilt, Badr Hari, Rico Verhoeven en vele anderen. Kickboksen is erg trendy en zowel mannen als vrouwen beoefenen deze vechtsport in grote aantallen. Ook veel jeugd doet aan kickboksen omdat ze hun energie erin kwijt kunnen en meer zelfvertrouwen ervan krijgen.

Het moderne Kickboksen komt uit Japan waarvan het door heel de wereld erg groot is geworden. Kickboksen is één van de meest effectieve staande vechtsporten en komt voor in vele stijlen zo heb je: Muay Thai (Thailand), Muay Boran ( Thailand) , Savate (Frankrijk), Kickboxing (Japan), Sanda (China). Elke vorm heeft weer andere technieken en wat andere regels. Het Kickboksen bestaat uit: stoten, trappen, voetenwerk, clinchen, blokken, sparren en meer.

De technieken van kickboksen zijn redelijk eenvoudig te leren en als je de technieken kent begint de reis van het verbeteren pas echt. Narong Gym te Kootwijkerbroek geeft kickboksen in een zo compleet mogelijke vorm want zelfverdediging en Muay Thai technieken worden ook meegenomen door Leroy van Wermeskerken.

"Tijden verharden en veel mensen willen zich veiliger voelen op straat maar ook meer zelfvertrouwen opdoen, daar is kickboksen erg goed voor" Aldus Leroy van Wermeskerken.

De Narong Gym van Leroy van Wermeskerken die lesgeeft op trainingscentrum Topfit te Kootwijkerbroek organiseert een prachtig trainings gala op 3 oktober 2017. Jeugd, recreanten, volwassenen beginner of gevorderd iedereen is welkom. De jeugd open dag begint vanaf 19:00 - 20:00 en de volwassenen van 20:00 tot 21:30. Iedereen is welkom om te kijken of beter nog mee te doen! Doe dus gratis mee op 3 oktober 2017.

Voor meer informatie: gerco@trainingscentrumtopfit.nl of bel met, 06- 24275187