• Kom je ook naar de workshop van Julia Borsboom?

    Roos Welle

Kinderworkshop Land Art met Julia Borsboom in Museum Nairac

08-12-2016, 00:40 | Lezersnieuws | Museum Nairac

Ook in de kerstvakantie is beeldend kunstenaar Julia Borsboom weer in Museum Nairac voor haar populaire kinderworkshop. Woensdag 28 december kunnen jonge kunstenaars in de dop weer onder leiding van Julia als een echte kunstenaar aan de slag.

Julia neemt je dit keer mee in de wereld van de Engelse Land Art kunstenaar Richard Long. Zijn werken zijn in het museum te zien in de tentoonstelling 'Richard Long| Prenten (nog t/m 4 februari 2017). Richard Long loopt vaak kilometers op een dag, op zoek naar materiaal om kunstwerken in de natuur te maken. Richard fotografeert de kunstwerken en laat ze vervolgens in de natuur achter.

Samen met Julia kijk je naar de werken van Richard Long. Daarna ga je zelf aan de slag. Met welke materialen je aan de slag gaat is nog even een verrassing. Natuurlijk mag je na afloop je kunstwerk mee naar huis nemen. Maar wij willen ook graag jouw kunstwerk een week in het museum aan andere bezoekers laten zien. Vind je dat een goed idee, dan kun je een week later jouw werk ophalen.

Wanneer: woensdag 28 december 2016 om 14.30 uur

(tot ongeveer 16.00 uur)

Waar: Museum Nairac

Leeftijd: vanaf circa 7 tot 12 jaar

Kosten: 5 euro per kind inclusief materiaal en limonade

Geef je snel op via: info@nairac.nl onder vermelding van

'Workshop Julia Borsboom' òf via 0342-415666 (max. 18 kinderen, wees er dus snel bij) .