• 3 deelnemers ITL Tjamie Sports Open

    Harry van Schaik

KISPORT IN UTRECHT WEDSTRIJD

25-06-2019, 11:53 | Lezersnieuws | Harry

Afgelopen weekend was KISPORT Martial Academy uit Barneveld, Plantagelaan 6 (voor weerbaarheid, zelfverdediging voor vrouwen, kickboksen en Taekwon-Do) bij de Internationale Taekwon-Do League wedstrijd de Tjamie Sports Open in Utrecht. 

Met 3 deelnemers, 3 scheidsrechters, 4 nieuwe deelnemers een fotografe die mochten kijken was KISPORT goed vertegenwoordigd. 

Barnevelder Skylor van Dusschoten was de grote winnaar met 1e plaatsen op Sparring, Springen en Tul (stijlgevecht) Zijn B-klasse tijd is wel voorbij en wordt tijd voor de A-klasse in het nieuwe seizoen. 

Chimene Vaandering was voor het eerst in de A-klasse. Beetje spannend vond ze het maar kon met de Tul en Sparring een mooie 3e en 2e plaats mee naar huis nemen. 

Yorian Krijnen wist niet door de eerste ronde heen te komen want hij mocht in een grote poule tegen de latere winnaar. Zijn tijd komt nog wel. 

Scheidsrechters Daan van Doorn, Robyn Wernsen en Peter van Voskuilen waren namens KISPORT aanwezig en waren streng doch rechtvaardig zoals het hoort. Coach en trainer Master Harry van Schaik zag dat de nieuwe generatie er aan zit te komen en nieuwe plannen worden weer gesmeed voor volgend seizoen. 

Wilt u kennis maken met de actiefste club van Barneveld met voor ieder wat wils en gemeende betrokkenheid? Kijk op www.kisport.nl