• Kom snuffelen aan muziekles bij Muziekschool Barneveld

    Coen Beijer

Kom snuffelen bij Muziekschool Barneveld!

23-05-2019, 16:37 | Lezersnieuws | Paula

Binnenkort starten er bij Muziekschool Barneveld vijf korte cursussen: Muziek op Schoot, Muziekspeeltuin, KOM snuffelen, Popsafari en ukelele voor volwassenen:

Muziek op schoot (0 tot 4 jaar)
Je bent nooit te jong om muziek te maken! Bij Muziek op schoot ga je samen met je kleintje genieten van liedjes, instrumentjes en bewegen op muziek. 

De zomercursussen Muziek op schoot starten op woensdag 29 mei en donderdag 6 juni. De tijd is afhankelijk van de leeftijd. Er zijn 6 lessen voor 48 euro (woensdag) of 5 lessen voor 40 euro (donderdag).

Muziekspeeltuin (4 tot 6 jaar)
Kennismaken met muziek doe je in de Muziekspeeltuin. Daar kunnen kinderen van 4 tot 6 jaar gezellig met leeftijdsgenootjes plezier maken met muziek. Samen zetten ze spelenderwijs hun eerste stappen in de wereld van het muziek maken.

Op vrijdag 7 juni 2018 om 16.00 uur start de cursus van 6 lessen voor 48 euro.

KOM snuffelen! (7 tot 10 jaar)
Bij de muziekschool staat KOM voor Kinderen Ontdekken Muziek. In de KOM-lessen worden veel liedjes gezongen en leren de kinderen spelen op eenvoudige instrumentjes, zoals de trommel en de xylofoon. KOM is een jaarcursus die voorbereidt op het kiezen en bespelen van een instrument. Weet je nog niet zeker of KOM iets voor je kind is? Schrijf het dan in voor de kennismakingscursus KOM snuffelen. Na de zomer kan het kind dan gegarandeerd geplaatst worden bij de jaarcursus.

De snuffelcursus KOM start op vrijdag 7 juni 2018 om 16.45 uur. Er zijn 4 lessen voor 20 euro.

Popsafari (8 tot 12 jaar)
Tijdens de Popsafari gaan kinderen van 8 tot 12 jaar op ontdekkingsreis in de wereld van de popmuziek. Zij maken daarbij kennis met The Big 5 van de popmuziek: elektrische gitaar, basgitaar, keyboard, drums en saxofoon. Vanaf de eerste les spelen zij ook al samen in een heuse popband. De bedoeling van de cursus Popsafari is om kinderen te helpen bij het maken van een keuze voor een muziekinstrument. Als de keuze gemaakt is, kunnen de kinderen vanaf september al starten met muziekles op het instrument van hun keuze.

De cursus Popsafari start op maandag 3 juni en bestaat uit 6 lessen. De lessen duren van 16.00 tot 16.45 uur. De kosten bedragen 48 euro.

Ukelele voor beginners (18+)
De ukelele is een leuk en makkelijk instrument om te leren. Ook voor mensen die nog nooit een instrument hebben bespeeld.

De cursus ukelele begint op donderdag 6 juni en bestaat uit 5 lessen van 18.30 tot 19.15 uur. De kosten zijn 37,50 euro (excl. BTW).