• In de nieuwe grote steenoven bereidt de chefkok de heerlijkste gerechten

    Thom Blokland

Live cooking en zelf pizza's bakken onder de hooimijt

17-05-2016, 10:40 | Lezersnieuws | Liesbeth de Goede

Vanaf mei biedt Het Hoefslag in Barneveld twee nieuwe activiteiten in het toch al uitgebreide aanbod op het gebied van feesten en evenementen. De recente aanschaf van een speciale grote steenoven biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor live cooking en een culinaire workshop pizza's bakken. Anders dan anders is ook de locatie: buiten, onder de hooimijt.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een trouwerij of bijvoorbeeld een familiedag of reünie: de steenoven kan een bijdrage leveren aan een geslaagde en gezellige bijeenkomst. De oven verspreidt onder de hooimijt op het erf van Het Hoefslag heerlijke geuren en lekkere warmte. Dat alleen al zorgt voor een gezellige, informele sfeer.

Heerlijke gerechten

Onder leiding van de chef-kok van Het Hoefslag kunnen gasten zelf aan de slag om een pizza geheel naar eigen smaak te bakken. Of ze kijken toe hoe hij zich uitleeft op de smakelijkste gerechten. De steenoven staat vooral bekend als een bereidingswijze die pizza's die typische authentieke, mediterrane smaak geeft. Maar deze hoogwaardige oven kan nog zoveel meer dan bakken: grillen, barbecueën, roken, roosteren. Noem maar op. Vrijwel alles kan erin worden bereid.

In combinatie met leuke activiteiten

Live cooking of pizza bakken kan naar keuze worden uitgebreid met een van de vele activiteiten die Het Hoefslag voor haar gasten kan organiseren. Denk aan een band of deejay, of bijvoorbeeld een pubquiz. Of een combinatie met een sportieve activiteit op het naastgelegen outdoorterrein.

Op een sfeervolle locatie

Het Hoefslag is een sfeervolle, karakteristieke hofstede, landelijk gelegen aan de rand van de Veluwe. Een fraaie ambiance voor elke zakelijke of feestelijke gelegenheid. Het Hoefslag is onder andere bekend vanwege de uitstekende eigen keuken. Er is een passende ruimte voor iedere groep, met eigen terras, bediening en faciliteiten.

Informatie en boekingen:

0342 - 46 17 24 of info@hoefslagbarneveld.nl.