• Freestyle duo Franciska en Danique

    Twirlvereniging VoMaKo
  • Freestyle solo Danique

    Twirlvereniging VoMaKo
  • Twirling solo Franciska

    Paul Rutten

Medailles voor solisten van Twirlvereniging VoMaKo Voorthuizen

31-10-2017, 01:00 | Lezersnieuws | Twirlvereniging VoMaKo Voorthuizen

Afgelopen weekend hebben 2 solisten van Twirlvereniging VoMaKo uit Voorthuizen meegedaan met de twirlwedstrijd in Veenendaal. Franciska en Danique van den Hengel deden beiden mee met hun solo en samen mochten ze ook met hun duo de vloer op.

Danique beet het spits af in de categorie Freestyle solo N5 8-11 jaar. Met haar routine op muziek van "Rapunzel" behaalde ze een prima 3e plaats (in een categorie van 8 deelneemsters) en kreeg een mooie bronzen medaille. Franciska deed mee in de categorie Twirling solo N5 8-11jaar en ook zij behaalde een podiumplek, een mooie 2e plaats. Ook mochten de zusjes samen nog een keer de vloer op (in de categorie Duo Freestyle N5 8-11jaar). Dit ging uitstekend, ondanks dat dit pas de tweede keer dat ze met dit duo aan een wedstrijd meededen, want ze werden beloond met de gouden medaille.

Benieuwd geworden naar twirlen (een combinatie van turnen, ballet/dans en ritmisch gymnastiek)? Kom vrijblijvend kijken bij de training van twirlvereniging VoMaKo, elke woensdagavond vanaf 18.30uur in 't Trefpunt in Voorthuizen.