• Op de foto de jubilarissen v.l.n.r. Peter Stitselaar (45 jr.) Corry van Maanen (25 jr.), Kees van Maanen (25 jr.), Janneke van de Kamp (40 jr.), zittend v.l.n.r. Petra van de Kamp (45 jr.), Eefje van Meerveld (40 jr.) en Corrie van Norden (40 jr.).

    Wouter Koudijs

Nieuwjaarsreceptie en Jaarvergadering Hervormde Zangvereniging Vox Vivenda Voorhuizen.

11-01-2019, 13:52 | Lezersnieuws | Peter

 

Woensdag 9 januari heeft de Hervormde Zangvereniging Vox Vivenda uit Voorthuizen haar nieuwjaarsreceptie en de jaarvergadering gehouden. Tijdens het officiële deel van deze avond was er een terugblik op het vorige jaar in de jaarverslagen door de secretaresse en penningmeester. Daarna hebben we met elkaar onder het genot van een hapje en drankje, deze avond nog een gezellige tijd doorgebracht. Vox Vivenda is een koor waarin het als “één  grote familie” optrekt en er op de repetitieavonden een gezellige sfeer is. Misschien heb je ook interesse om te komen meezingen en je bent tussen de 18 en 69 jaar dan ben je van harte welkom!! We repeteren op woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in Bethabara Van den Berglaan 79  3781 GE Voorthuizen.

Ook werden deze avond de jubilarissen bedankt voor hun trouwe inzet al vele jaren. Op de foto de jubilarissen v.l.n.r. Peter Stitselaar (45 jr.) Corry van Maanen (25 jr.), Kees van Maanen (25 jr.), Janneke van de Kamp (40 jr.), zittend v.l.n.r. Petra van de Kamp (45 jr.), Eefje van Meerveld (40 jr.) en Corrie van Norden (40 jr.).