• Peter Bouw van Buro Buiten neemt de prijs voor het de Beste Tuinpresentatie 2018 in ontvangst op de beurs Tuinidee in De Brabanthallen/Den Bosch

    formatie schipper

Nijkerkse onderneming wint prijs 'Beste Tuinidee' op Tuinidee 2018

23-02-2018, 15:28 | Lezersnieuws | carl

De Bosch – Op de jaarlijkse tuinbeurs Tuinidee 2018 in De Brabanthallen in Den Bosch presenteren zo’n 200 professionele tuinbedrijven zich aan particuliere en bedrijfsmatige tuinliefhebbers. Op de beurs is ‘beleving’ dit jaar het toverwoord…

 

Eén van de deelnemende organisaties is het Nijkerkse/Amsterdamse Buro Buiten (stand D40) van exterieurstylist Peter Bouw. Peter Bouw - die onder meer bekend is van zijn adviezen en tips in het RTL tv-programma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ – deelt op Tuinidee 2018 met Buro Buiten vrijelijk zijn visie hoe je van elk buiten een bijzondere plek maakt.

 

Buro Buiten is op deze Brabantse beurs, die één van de grootste tuinbeurzen van Nederland is, een echte publiekstrekker met zijn adviezen en exclusieve ideeën. De Hollandse nuchterheid van Peter Bouw en zijn praktische kijk op tuinprojecten van welke aard dan ook, maken het tot een feestje om naar zijn ideeën te luisteren.

 

Dat Buro Buiten ook op de ‘vierkante meter’ goed uit de voeten kan, werd ook tijdens Tuinidee 2018 aangetoond. Buro Buiten kreeg van de organisatie van Tuinidee de prijs uitgereikt voor ‘Beste Tuinpresentatie 2018’. Peter Bouw nam deze blijk van waardering tijdens de vierdaagse beurs met trots in ontvangst.

 

Foto:

Exterieurstylist Peter Bouw van Buro Buiten ontvangt de prijs ‘Beste Tuinpresentatie 2018 op Tuinidee’.