• OBK Otterlo en het popkoor met SterAllures

    Gerhard Starke

OBK Otterlo met SterAllures

13-11-2017, 01:00 | Lezersnieuws | Marieke Vonk

Afgelopen zaterdag heeft OBK Otterlo samen met popkoor SterAllures een fantastisch concert gegeven in Kulturhus Wekerom. Een concert waar OBK en SterAllures afwisselend van elkaar de verschillende nummers ten gehore brachten.

Een van de hoogtepunten was de uitreiking van 10.000 euro uit het Rabobankfonds. OBK Otterlo gaat dit geld gebruiken voor de jeugdopleiding in samenwerking met de Ericaschool Otterlo. Aanschaf van nieuwe instrumenten, docentkosten en lesprogramma's worden hiermee betaald.

Popkoor met SterAllures onder leiding van Hans Bom bracht een afwisselend programma, waaronder een prachtige medley van Ramses Shaffy. OBK Otterlo onder leiding van Chris Kok voerde verschillende nummers uit waaronder Westsite Story en een medley van Sinatra. Tevens waren er deze avond twee fantastische solisten te horen. Petra Bom zong het nummer Summertime samen met OBK en Gerard Bosch speelde op zijn alt sax een prachtige solo in het nummer Someone to watch over me. De avond werd professioneel gepresenteerd door Bernd de Boer. Al met al een zeer gelaagde avond in een goede accommodatie met enthousiast publiek.

Graag zien we u terug op ons voorjaars concert in de maand april. Mocht u interesse hebben houdt dan goed onze website in de gaten www.obkotterlo.nl

Hierop worden alle concerten in de agenda weergegeven en kunt u opnieuw genieten van een prachtig concert.