• Opbrengst Haringproeverij Lunchroom De Rozerie is besteed aan nieuw terras!

    Jeannette Bos-van der Lit

Opbrengst Haringproeverij Lunchroom De Rozerie is besteed aan nieuw terras!

17-07-2017, 13:31 | Lezersnieuws | Jeannette Bos-van der Lit

De opbrengst van de Haringproeverij van Lunchroom De Rozerie is besteed aan het vernieuwen van het terras. De tafels en stoelen zijn nieuw en ook zijn er 2 parasols geplaatst. Alle deelnemers zijn er ontzettend blij mee! De Haringproeverij op donderdag 15 juni bracht € 1.250 op.

De Haringparty werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring. Ondernemers uit Barneveld en omgeving konden een vaatje haring sponsoren die door De Rozerie verkocht werd.

Sponsors

De Haringparty van Lunchroom De Rozerie werd mede mogelijk gemaakt door: Hartkamp Installatietechniek, Crearts, Kuijt Women & Menswear, Krb Communicatie, Hartkamp for kids, Van Manen WoonThemaCentrum, Bistro Het Groene Pandje, Choco&Zo, Van Manen haarden & kachels, Wester been- en ondermode, Broekhuis mode, De Wijnwinkel, DA Drogisterij & Luxe Parfumerie Verweij, Kapsalon Ria, Boekettenspecialist A. Petersen, Zuivelhoeve, Lievelingslinnen, Tosch Automatisering, Hofland Architect, Van Eccen ICT, Msys, Wooncentrum Van manen, Hartkamp Installaties, Henk Scheer Kaas en de Gemeente Barneveld.

Lunchroom De Rozerie

Lunchroom de Rozerie is onderdeel van Stichting De Rozelaar. De Rozerie is een bijzondere lunchroom. We streven er naar om bijzonder te zijn in de kwaliteit van onze gerechten en in de kwaliteit van onze gastvrijheid. Wij zijn ook bijzonder, omdat de Rozerie mede gerund wordt door mensen met een verstandelijke beperking. De Rozerie is een leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking voor zowel de keuken als de bediening.

De Rozerie is open op de volgende tijden: maandag 11.30-17.00 uur, dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur en vrijdag van 10.00-21.00 uur.