• Tenniskids aan het touwtrekken

    L.T.C. Barneveld
  • Kuiken mascotte

    L.T.C. Barneveld
  • Open Tennis Dag

    L.T.C. Barneveld

Open Tennis Dag op zaterdag 1 april bij L.T.C. Barneveld

21-03-2017, 21:00 | Lezersnieuws | Gemma Otten

Op zaterdag 1 april organiseert L.T.C. Barneveld een open dag! Tussen 11.00 en 16.00 uur kunt u een kijkje nemen bij de tennisclub aan de Plantagelaan 31. Wanneer u altijd al een balletje heeft willen slaan is daar de mogelijkheid voor, u kunt namelijk gratis tennisles krijgen van een tennisleraar.

Daarnaast zijn er tal van leuke activiteiten op het tennispark. Zo is er een springkussen voor de kinderen, het kuikentoernooi voor de jeugd en er kunnen pannenkoeken gegeten worden.

Kuikentoernooi

Neem tijdens de open dag ook uw kinderen (inclusief vriendjes en vriendinnetjes) mee en geef ze op voor het leuke kuikentoernooi, dat van 13.00 - 15.00 uur wordt gehouden. Inschrijven kan via de inschrijflijst op de tennisclub of via de mail info@ltcbarneveld.nl. Vermeld daarbij de naam, leeftijd, telefoonnummer en kleur wanneer uw kind speelt bij de Tenniskids. De kosten zijn € 3,50 per kind.

Hanen en Hennen Toernooi

Voor de volwassen wordt het Hanen & Hennen openingstoernooi van 10.45 - 17.00 uur georganiseerd. Hiervoor kunt u zich opgeven via de inschrijflijst in het clubhuis of via de mail hennenhanen@hotmail.com. Bij voorkeur kunt u zich opgeven als Haan en Hen. De inschrijfkosten zijn € 7,50 p.p. voor een lekkere lunch wordt gezorgd.

Aanbieding lidmaatschap

Speciaal voor senioren geldt er t/m 8 april 2017 een speciale actie om lid te worden van L.T.C. Barneveld. U krijgt namelijk 30% korting op een nieuw lidmaatschap in het eerste jaar of u kunt gebruik maken van 3 gratis lessen met daarna een lidmaatschap tegen een gereduceerd tarief het eerste jaar. De voorwaarde voor deze actie is dat u de afgelopen twee jaar geen lid bent geweest bij L.T.C. Barneveld.

Kom zaterdag 1 april naar ons tennispark en maak kennis met tennis!

L.T.C. Barneveld

Plantagelaan 31

3772 MB Barneveld

Tel: 0342-414491

Mail: info@ltcbarneveld.nl

www.ltcbarneveld.nl