• Frank Benus (rechts) overhandigt de cheque aan ODIK-voorzitter Rick Borkent

    Rob Stolk / fotostudio-stolk.nl
  • Dankzij de bijdrage van het Rabofonds heeft de keuken van ODIK een impuls gekregen.

    Rob Stolk / fotostudio-stolk.nl

Rabofonds Gelderse Vallei steunt ODIK

10-06-2016, 09:50 | Lezersnieuws | ODIK

Rabofonds Gelderse Vallei heeft korfbalvereniging ODIK in Barneveld ondersteund bij de renovatie van de keuken en aanschaf van een schrobmachine voor de kantine op sportcomplex Oosterbos. ODIK kon rekenen op een bijdrage van 3.474 euro.

Namens het Rabofonds overhandigde commissieleden Frank Benus en Hans Uijttenhout onlangs de bijbehorende cheque aan ODIK-voorzitter Rick Borkent. ,,Met deze nieuwe, professionele horecakeuken kunnen we weer jaren vooruit en hebben we meer mogelijkheden gekregen voor een nog gezondere kantine-exploitatie. Dankzij de schrobmachine kunnen we bovendien onze kantine en andere ruimtes beter en makkelijker schoonhouden", aldus Borkent. De nieuwe keuken is geïnstalleerd door vrijwilligers en de aangeschafte apparatuur is zoveel mogelijk ingekocht bij lokale bedrijven en sponsoren.

Rabobank Gelderse Vallei is een coöperatieve bank. Een deel van de winst gaat via het Rabofonds Gelderse Vallei naar initiatieven en verenigingen die bijdragen aan de verbetering van de lokale samenleving. Een commissie van ledenraadsleden beoordeelt de aanvragen en kent de donaties toe. ,,We zijn als vereniging ontzettend dankbaar voor de lokale betrokkenheid van de Rabobank. Zonder het Rabofonds hadden we dit niet kunnen doen", zegt Borkent.