• workshop

Schilderworkshops op zaterdag 5 maart

05-02-2016, 15:11 | Lezersnieuws | Joke's ART Atelier

Voor veel mensen is het een stille droom om ooit een eigen schilderij te maken. Laat deze droom niet liggen en ontdek of je een verborgen schilderstalent bezit!

Gezelligheid en creativiteit in één dag.

Bij Joke's ART Atelier volg je schilderworkshops van één dag. Je maakt hierbij op een ongedwongen manier kennis met verschillende schildertechnieken. Het zelf ervaren en ontdekken van deze technieken staat voorop. Uiteraard krijg je hierbij professionele begeleiding. Acrylverf is ideaal voor de beginnende schilders. Heb je weinig of geen ervaring met acryl schilderen? Dan is deze workshop vast en zeker een goed begin en de kans om je eigen creativiteit te ontdekken. Je zult zien dat je onder goede begeleiding in staat bent om in het sfeervolle atelier een eigen kunstwerk te maken in één dag. Je volgt de workshop met minimaal 5 en maximaal 7 mensen. Omdat de groep klein is, ben je er zeker van dat je voldoende begeleiding krijgt. Heb je iets te vieren? Of wil je zomaar een dagje uit? De workshop leent zich ook ideaal voor een verjaardag, familie-uitje of vriendinnendag.

De workshop begint om 09.30 uur. Bij ontvangst wordt koffie, thee en wat lekkers geserveerd. Ondertussen krijg je een instructie over de schildertechnieken en materialen. Tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. Gedurende de workshop krijg je koffie, thee en tussendoortjes. We eindigen tegen 16:00 uur en nemen de resultaten onder het genot van een drankje en hapje door. Om ervoor te zorgen dat je deze creatieve dag niet vergeet, krijg je na afloop (digitale) foto's van de workshop toegestuurd. De prijs voor de workshop is € 85,00 per persoon inclusief eten en drinken. Uiteraard is de gezelligheid inbegrepen.

Je kunt ook een dagdeel komen schilderen met je eigen groep. Dit overleggen we dan even samen op welke dag je dit wilt komen doen.

Wil je een indruk krijgen van mijn werken? En natuurlijk op welke dagen je deze leuke workshop kunt volgen? Of wil je gewoon wat meer weten over deze fijne dagen? Mail, bel of kijk even op de website.

joke-albers@hotmail.com of Tel. 06 15454959

Website www.jokealbers.exto.nl bij het item workshop.