• Bovenaanzicht uitbreiding Vakantiepark Ackersate

    Vakantiepark Ackersate
  • spandoe

    Vakantiepark Ackersate
  • Werkzaamheden juni uitbreiding

    Vakantiepark Ackersate

Vakantiepark Ackersate is volop actief met de tweede uitbreiding!

16-08-2017, 14:20 | Lezersnieuws | Va

Op 17 juni jl. is de eerste uitbreiding van vakantiepark Ackersate met de voormalige Jachthoorn officieel in gebruik genomen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de tweede uitbreiding van het vakantiepark. Deze uitbreiding van bijna 3 hectare ligt aan de zuidkant van Ackersate grenzend aan de Brugveenseweg.

De gemeente Barneveld heeft positief gereageerd op ons verzoek tot bestemmingsplanwijziging, waardoor de weg vrij kwam om onze plannen te gaan realiseren.

Direct na de afronding van de eerste fase in juni is de fa. van Donkersgoed uit Voorthuizen begonnen met de aanleg van de benodigde infrastructuur.

Na de vakantieperiode gaan we verder met de indeling: het aanleggen van kampeerplaatsen met en zonder privé sanitair. Naast deze kampeerplaatsen komen er diverse vormen van verhuuraccommodaties, wordt beplanting aangebracht en worden wegen en paden aangelegd. Al met al breidt het park uit met ca. 60 plaatsen. Volgens Eric van Ommen is het weer een hele uitdaging om in het voorjaar van 2018 deze uitbreiding in gebruik te kunnen nemen.

Naast het inrichten van plaatsen worden er ook recreatieve voorzieningen gerealiseerd met o.a. de uitbreiding van het zwembad met een buitenbad, een waterspeeltuin en nog andere faciliteiten die nu uitgewerkt worden.

Met deze mooie uitbreiding geven we een impuls aan onze doelstelling: Ackersate 3.0, aldus de directeur: een modern toeristisch bedrijf, centraal gelegen met de Veluwe als achtertuin.