Vier workshops van start bij muziekvereniging DWS Achterveld

12-10-2017, 09:10 | Lezersnieuws | Marcel Eggenkamp

Op 23 en 25 oktober gaat muziekvereniging DWS weer van start met de workshops in samenwerking met Kies je Kunst Leusden. Er zijn maar liefst 4 workshops voor de kinderen. Voor elke leeftijdsgroep is er wel wat te doen. Voor maar €10,- kunnen de kinderen op een leuke manier, 4 tot 5 lessen, kennis maken met blaas -of slagwerkinstrumenten en de mogelijkheid dans mag natuurlijk niet ontbreken.

Voor de kinderen van groep 3,4 en 5 is er een speciale introductie op de muzikale ontdekkingsreis. De kinderen van groep 5,6,7 en 8 kunnen meteen kiezen voor de Samen muziek maken, waarbij je de eerste noten leert spelen en samen speelt. Na deze lessen mag je zelfs aan een echt optreden van de Talentband mee doen.

Voor de kinderen van groep 1 t/m8 is er ook een workshop Majorettes & Twirlen. Op een mix van eigentijdse jazz en balletmuziek worden de basis technieken van draaien met de baton en danspassen geleerd.

De workshop Sla je slag is speciaal gericht op slagwerkinstrumenten voor de kinderen in groep 5 tot en met 8. Nadat je de eerste ritmes geleerd hebt en dat samen met de andere kinderen hebt geoefend, ben je klaar om een echt concert te geven met publiek.

Nadat je de workshops hebt gevolgd kan je altijd nog besluiten lid te worden van onze gezellige vereniging.

Al deze workshops worden gegeven in de Moespot op de Jan van Arkelweg in Achterveld. De exacte data en tijden zijn te vinden op www.dwsachterveld.nl/lidworden.

Meldt je aan via onze secretariaat secretariaat@dwsachterveld.nl of via www.kiesjekunstleusden.nl