Zangavond ten bate van Stichting Vrienden van Parousie

25-09-2017, 22:00 | Lezersnieuws | Wim de Groot

Een groot succes, dat was de zangavond vorig jaar ten bate van Parousie.

Opnieuw organiseert de stichting vrienden van Parousie een concert met het Gelders Mannen Ensemble en jongerenkoor Speranza. Parousie is een christelijke stichting voor beschermd wonen, begeleid wonen, dagbesteding en begeleiding naar werk. De Stichting Parousie is gevestigd aan de Vlieterweg 17 te Scherpenzeel.

Aan het woord Gijs van der Laan, secretaris van de Stichting Vrienden van Parousie: "Vorig jaar mochten we met de zangavond een prachtig bedrag ophalen. De kerk zat vol en we kregen na afloop veel positieve reacties: een prachtige stimulans om door te gaan."

Vrijwilligerscoördinator van Parousie Petra Barten: "Door de grote bijdrage van sponsoren en de inzet van vrijwilligers, kan de gehele collecte ten goede komen aan Parousie. Programmaboekjes, flyers en uitnodigingen: alles kan in eigen beheer bij Parousie gemaakt worden. Bewoners zijn enorm betrokken bij dergelijke activiteiten."

De zangavond wordt gehouden op 14 oktober in de Sionskerk, Adriaan van Ostadelaan 78 te Veenendaal. Aan het concert hopen mee te werken: het Gelders Mannen Ensemble o.l.v. Arie Kortleven, het jongerenkoor Speranza o.l.v. Ria van de Noort. Orgel en piano: Gerwin van der Plaats. Ds J.M.J. Kieviet verzorgt de opening en sluiting. Appelwoord door Tanny Gunter. Het concert begint om 19.30 uur. Van der Laan: "Een groot deel van de zangers en zangeressen zijn afkomstig uit de regio Scherpenzeel, dat vergroot alleen maar de betrokkenheid. We hopen opnieuw op een goedgevulde kerk en een prachtige opbrengst."