• Een paar voorbeelden

    JDuroy

Eindejaarskorting bij Hivos-boekwinkel Barneveld: alle boeken 50%

02-12-2019, 22:02 | Lezersnieuws | Hivos-boekwinkel

De tweedehands boekwinkel van Hivos in Barneveld pakt de laatste maand van het jaar flink uit met 50% korting op alle boeken. Er zijn onlangs veel mooie boeken binnengebracht door gulle gevers, dus er is echt enorm veel te kiezen. Dus maak ons los en werk tegelijk mee aan een goed doel!
Want u doet daarmee niet alleen uzelf een plezier, maar ook jonge kinderen in Oeganda. De opbrengst gaat namelijk weer naar ons partner-project van 'Stop Kinderarbeid'. De organisatie NASCENT werkt daar samen met de lokale gemeenschap aan het uitbannen van kinderarbeid uit één van de armste wijken van de hoofdstad Kampala. Op deze manier helpt uw aankoop mee aan duurzaam werelddoel 4: in 2030 gaan alle jongens en meisjes naar school.
De Hivos-winkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 09:30 t/m 16:00 uur in gebouw De Ark aan Kapteijnstraat 20 (hoek Catharijnesteeg, vlakbij het centrum). Meer info of zelf actief worden? Bel 0342-412376 (tijdens openingsuren), mail naar hivos.barneveld@gmail.com, of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/BarneveldHivos.