• Harmonieorkest Phil Good presenteert op 12 oktober een Hollandse Avond voor jong en oud in De Essenburcht.

    Simone Michelle Fotografie

Hollandse Avond Phil Good in Essenburcht

11-09-2019, 10:46 | Lezersnieuws | Marlous

BARNEVELD/KOOTWIJKERBROEK - Goede muziek in de gezellige sfeer van een bruin café. Phil Good, onderdeel van Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld, organiseert op zaterdag 12 oktober een Hollandse Avond in De Essenburcht. Een feestje voor jong en oud, vol bekende Nederlandstalige hits.

Gezelligheid, een lekker drankje en een swingend repertoire. De Hollandse Avond op 12 oktober in de Kootwijkerbroekse Essenburcht belooft een groot feest te worden. De avond is geïnspireerd op de Vrienden van Amstel Live. Geen statisch zitconcert, maar een gezellige avond waar jong en oud onder het genot van een drankje en een bitterbal kan genieten van een avond vol muziek.

Tijdens de Hollandse Avond komen alle mogelijke muziekstijlen voorbij. Van klassiekers tot Top 40-muziek en zelfs bekende carnavalskrakers. Met één gemene deler: dat iedereen de nummers van begin tot eind kan meezingen.

Speciaal voor deze avond werkt Phil Good samen met zanger Ben Sproet. De Barnevelder is bekend van diverse lokale evenementen en festivals. Begeleid door het orkest bezorgt hij het publiek een avond vol top-entertainment.

Kaartverkoop
Zin in een feestje? Mis de Hollandse Avond dan niet. Zaterdag 12 oktober 2019, 20:00 uur in De Essenburcht in Kootwijkerbroek. Kaarten à €14,50 zijn verkrijgbaar via www.ticketview.nl/shop/deharmoniebarneveld

Volwassenenorkest
De Hollandse Avond is het eerste avondvullende concert van Phil Good. Het 40-koppige harmonieorkest werd in 2015 opgericht als onderdeel van Muziekgezelschap De Harmonie. Naast gevorderden en veteranen zitten er in het volwassenenorkest ook veel muzikanten die recent een instrument hebben opgepakt. Het repertoire van Phil Good is zeer breed. Daarbij is er binnen het harmonieorkest minstens zoveel aandacht voor het repeteren van de muziek  als voor het sociale aspect.