• Eigenaar Patrick Veenhuizen van de Veenhuizen Groep.

    import
  • Wouter Slob van Slob Koudetechniek.

    Patrick Siemons

'Mooie match' Veenhuizen Groep en Slob Koudetechniek

VOORTHUIZEN De Veenhuizen Groep in Voorthuizen, specialist in warmte- en koudetechnieken, heeft Slob Koudetechniek uit Bergambacht overgenomen.

Wouter Slob (62) staat aan het roer van dit 69-jarige familiebedrijf. ,,Wij zijn een betrouwbare partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt’’, meldt Slob. ,,Door deze overname kunnen mijn klanten ook op de langere termijn rekenen op onze service. Op mijn leeftijd is dat een prettig idee.”

Hij noemt Veenhuizen en Slob ,,een mooie match’’. ,,We waren geen onbekenden voor elkaar. In het verleden pakten we al een aantal projecten samen op. Onze genen lijken op elkaar; we hebben service hoog in het vaandel staan, hechten waarde aan een goede en duurzame klantrelatie en we kennen de wensen en behoeftes van de branche. We spreken elkaars taal en die van onze klanten.”

Met de toevoeging van Slob Koudetechniek aan de tak Cool Solutions van de Veenhuizen Groep wordt de slagkracht volgens eigenaar Patrick Veenhuizen groter dan ooit tevoren. ,,Klanten konden al bij ons terecht voor voedselservice-, bakkerij- en klimaatoplosingen. Met de toevoeging van Slob Koudetechniek aan Cool Solutions is dit een mooie en complete aanvulling op ons totaalaanbod.’’

,,Voor klanten van Slob Koudetechniek wordt het eigenlijk alleen maar beter”, stelt Wouter Slob. ,,Het servicepotentieel van Veenhuizen is groter dan dat van Slob. Simpel gezegd: er is meestal wel een Veenhuizen-monteur in de buurt, waar de klant ook zit. Je wordt dus sneller geholpen, dat durf ik wel te stellen. Aanspreekpunt ben en blijf ik. En onze vertrouwde merken verhuizen gewoon mee.’’