• Jade van Brakel.

    Pauw Media

Huidtherapie van Brakel vindt nieuwe plek in Barneveld

BARNEVELD Huidtherapie van Brakel is sinds maandag gevestigd aan de Churchillstraat 50 in Barneveld. De therapeuten hebben na bijna tien jaar afscheid genomen van de Zorgpraktijk aan de Rozenstraat 1, naast de Gamma.

,,De kans om dit pand te kopen kwam vorig jaar op ons pad'', vertelt eigenaresse Jade van Brakel enthousiast. ,,Hoewel de zorgpraktijk een prettige plek was, wilde ik deze kans niet laten lopen. Een eigen pand stond al langer op mijn wensenlijstje en ik houd ervan om af en toe te vernieuwen.''

Ook op de nieuwe locatie is de praktijk van Huidtherapie van Brakel omgeven door andere zorgverleners. De nieuwe buren zijn Collins Chiropractie en tandartspraktijk Nguyen.

Samen met haar team biedt Van Brakel meerdere medische behandelingen, onder meer tegen acne, overbeharing en littekens. ,,We zijn ook gespecialiseerd in de behandeling van de chronische huidaandoening rosacea. Tegenwoordig komen er vanuit heel Nederland mensen naar Barneveld om zich hiervoor door ons te laten behandelen.'' Daarnaast biedt Huidtherapie van Brakel cosmetische behandelingen, gericht op mooi oud worden.

Meer informatie via huidtherapie-vanbrakel.nl. Het nieuwe telefoonnummer van de praktijk is 0342-221007