112

VOORTHUIZEN Aan de Prinsenweg in Voorthuizen heeft een brand zaterdagmorgen flinke schade veroorzaakt aan een vrijstaande bungalow.
BARNEVELD De bewoner van een woning aan de Leeuwebekstraat in Barneveld raakte in de nacht van donderdag op vrijdag gewond bij een worsteling met een inbreker in zijn huis.
Advertorial
BARNEVELD De Barneveldse woonwinkel Eigenstijl Wonen breidt de komende maanden flink uit. ,,We worden twee keer zo groot'', vertelt mede-eigenaar Wilma van...
BARNEVELD Vandalen hebben donderdagavond met zwaar vuurwerk twee hondenpoepbakken vernield in woonwijk De Burgt in Barneveld. Dat meldt een woordvoerder van buurtplatform Veilig De Burgt.
BARNEVELD De brandweer van Zwartebroek en de hoogwerker van Barneveld zijn donderdagmiddag uitgerukt naar een schoorsteenbrand bij een woning aan de Molweg in Barneveld.
Advertorial
BARNEVELD Wie nog nooit bij Ward's Art op het Dijkje geweest is, kijkt bij binnenkomst zijn ogen uit. Schilderijen en beelden staan naast sieraden en...
BARNEVELD Een groep jongens heeft gisteren tussen 15.45 uur en 16.15 uur op de Valkseweg ter hoogte van Manege en Ponykamp De Burght in Barneveld één of twee personen mishandeld. ,,Eén 18-jarige vrouw uit Barneveld heeft hierbij letsel opgelopen", vertelt een woordvoerder van de politie. ,,Daarnaast is er mogelijk ook een jonge jongen...
BARNEVELD Alle hens aan dek bij Rijkswaterstaat toen er woensdagmorgen een melding binnenkwam van een losgebroken paard op de A1 bij Barneveld. Een weginspecteur die ter plaatse poolshoogte nam, kwam tot de ontdekking dat het dier niet was losgebroken, maar dat zijn eigenaar hem aan het uitlaten was. De man en het paard zijn van de weg gehaald.
Advertorial
VOORTHUIZEN Angela Tawaäng helpt in haar wellnesspraktijk ANsense mensen om een ontspannen en pijnvrij leven te creëren. Dit doet zij door het geven van...
DE VALK Op kruising Lage Valkseweg/Walhuisweg in De Valk zijn woensdagmorgen rond 07:30 uur een 15-jarige jongen uit Harskamp én een 15-jarige jongen uit Wekerom geschept door een bestelwagen. Zij zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. 
BARNEVELD Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag geprobeerd een auto open te breken in Barneveld.
BARNEVELD Bij een aanrijding op de kruising van de P.C. Hooftstraat met de Aldegondestraat in Barneveld is een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer had last van haar been en werd in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het meisje is door familie opgehaald.