Evenementen

BARNEVELD Het was voor de kijkers, deelnemers en de organisatie van de Samen Sterk Oranjetoer maandag genieten geblazen. In een ruim vijf uur durende live-uitzending kwamen interviews, een rondrit door de gemeente en veel optredens voorbij. Kijk de livestreams terug op onze Facebookpagina.   
BARNEVELD Duizenden geïnteresseerden volgden op Koningsdag de Samen Sterk Oranjetoer van de Barneveldse Krant. Via Facebook en de Barneveldsekrant.nl konden zij zien hoe in coronatijd op verschillende plekken in de gemeente Koningsdag werd gevierd en genieten van live-optredens van lokale artiesten.
Advertorial
BARNEVELD Maak je je ongerust omdat je baby vaak huilt, darmkrampjes heeft, onrustig is, drinkproblemen heeft of te vaak voeding teruggeeft (reflux)? Geen...
BARNEVELD Burgemeester Asje van Dijk drukt jongeren die gewoonlijk Koningsdag in Barneveld onder de noemer ´Luilakken´ inluiden met veel brommergeknetter, op het hart om hun brommers dit jaar in de schuur te laten staan. ,,Luilakken is nu écht niet leuk'', zegt hij. Hij kondigt extra politiecontroles aan op de maandagochtend.
[KOOTWIJK] Theater op 't Zand is voor het tweede jaar op rij afgelast. Afgelopen zomer gooide noodweer roet in het eten. Dit jaar heeft de organisatie besloten het festival niet te laten doorgaan in verband met de coronacrisis. De 20e editie staat nu gepland op 17 juli 2021.
Advertorial
BARNEVELD Als manueel therapeut lost Remco Ridder al meer dan twintig jaar grote en kleine lichamelijke problemen op. Zijn dagelijkse speurtochten leiden...
GARDEREN Het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen zou vrijdag 10 april de deuren hebben geopend, maar hoopt nu vanwege de coronacrisis maandag 1 juni te kunnen starten. Thema is '75 jaar bevrijding'. Acht van de twintig zandkunstenaars werken intussen gewoon door. Via Facebook en YouTube geeft het evenement een kijkje achter de schermen.  
BARNEVELD Het Jan van Schaffelaar Truckevent, een nieuw gepland evenement in het centrum van Barneveld, is verplaatst. Dat meldt organisator Martin van Veldhuizen. Dit vanwege alle onzekerheden rondom het coronavirus. 
Advertorial
VOORTHUIZEN Autoservice Boersen had in mei graag een mooi feest georganiseerd. De RDW erkende autogarage in Voorthuizen bestaat dit jaar namelijk precies...
VOORTHUIZEN De Voorthuizense Seniorentocht gaat dit jaar niet door. Dat heeft het bestuur bij monde van Jaap van Beek woensdag laten weten. Het jaarlijkse uitje voor 235 67-plussers wordt verplaatst naar 2021.
BARNEVELD Hoewel de voorbereidingen voor de 39e editie van de Tour de Force, die gehouden zou worden op zaterdag 30 mei, al in een vergevorderd stadium waren, heeft de organisator van het evenement, Wielervereniging Tour de Force moeten besluiten het evenement niet door te laten gaan. Alle evenementen tot 1 juni zijn verboden en daar valt de...
BARNEVELD De voorjaarseditie van het Literair Café Barneveld (LCB), die op de rol stond voor woensdag 22 april, wordt verplaatst naar het najaar.