hart-ziel

BARNEVELD Dat je als gelovige op een politieke partij stemt met een christelijke signatuur is voor Theo Bos (55) niet vanzelfsprekend. Integendeel, de Barnevelder is al twaalf jaar lid van de gemeenteraad voor de VVD. Een liberaal politicus vertelt over het geloof en zijn kippenbedrijf.
BARNEVELD Orthopedagoog-psycholoog Theun Karrenbeld en zijn brede kijk op religies
Advertorial
BARNEVELD Maak je je ongerust omdat je baby vaak huilt, darmkrampjes heeft, onrustig is, drinkproblemen heeft of te vaak voeding teruggeeft (reflux)? Geen...
VOORTHUIZEN Het was in Friesland. We hadden er maanden over gesproken in onze kerk: zullen we een tweede liedbundel aanschaffen? Er waren voor- en tegenstanders. De ene zei: het liedboek is genoeg. Een ander meende: nee, meer keuze moet er komen.
BARNEVELD ,,Eerder dit jaar kreeg ik te horen dat ik in de St. Lucasparochie werd benoemd en dat ik in Barneveld zou gaan wonen. Zo van: dit is het’’, vertelt Johan Rutgers (35).
Advertorial
BARNEVELD Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan, luidt in deze bijzondere tijd het devies voor tal van bedrijven. Neem het...
VOORTHUIZEN Kerkrentmeester en koster van de Ichthuskerk (PKN) in Voorthuizen Daaf Fiege hijst in alle vroegte op zondagochtend de regenboogvlag op de internationale dag tegen homohaat, 17 mei. 
NIJKERKERVEEN Dag lieve kinderen, als ik de burgemeester zou zijn, zou ik dit boven deze brief schrijven. Maar ik ben de burgemeester niet, ik ben Virus, minstens zo bekend maar veel minder geliefd. Maar weet je wat, ik vind het wel stoer om een beetje te schrijven zoals de burgemeester. Nu we in deze bijzondere tijden verkeren – en een ieder...
Advertorial
VOORTHUIZEN Autoservice Boersen had in mei graag een mooi feest georganiseerd. De RDW erkende autogarage in Voorthuizen bestaat dit jaar namelijk precies...
BARNEVELD Evert Jochemsen (73) uit Barneveld kreeg flinke tegenslag in zijn leven en dat mogen we gerust een understatement noemen. Na een zoektocht had hij baat bij het ‘ABC van ontstressen’, een methode die in deze coronatijd gratis online wordt aangeboden. Hij gunt het iedereen.
BARNEVELD Een fotoboek met leden van de Hersteld Hervormde Gemeente Barneveld (en omgeving) geeft een goed beeld van de personen die ds. Jaap Joppe (53) als predikant de komende tijd onder zijn hoede heeft. Zondag 3 mei werd hij bevestigd en deed hij intrede in de Pniëlkerk aan de Rietberglaan.
BARNEVELD De hervormde gemeenten in Barneveld en Kootwijkerbroek houden dit jaar in plaats van een openluchtdienst op tweede pinksterdag een online viering.