hart-ziel

GARDEREN Het jaar start feestelijk bij ITL dat haar tienjarige bestaan viert met een dienst, waarin Willem J. Ouweneel zondag voorgaat en spreekt over het thema ‘Feest van Genade’. Gospelkoor The Young Church Singers uit Apeldoorn treedt samen met een gelegenheidskoor van André Bijleveld op. Hij zal voorafgaande aan de dienst een...
VOORTHUIZEN ,,Een bijbelverhaal bevat vaak meerdere lagen, er zit veel symboliek in. Het gaat mij ook om het verhaal zoals het er staat’’, merkt Bea Hendriksen op.
Advertorial
BARNEVELD Eind vorig jaar heeft Autobedrijf Verheul de deuren van de garage in Harskamp definitief gesloten om zich begin januari in Barneveld te vestigen....
BARNEVELD De Alphacursus is in protestantse kringen een begrip. Bij rooms-katholieke kerken zoals de St. Catharinakerk in Barneveld is dat minder het geval. Commissieleden Irene Leliveld (73), Margje Hengeveld (62), Eric Scheurwater (51) en Marja Fransen (53) begeleiden er de cursus, die binnenkort voor de vierde keer plaatsvindt.
VOORTHUIZEN Het was een bijzondere en toch mooie dag, ook al was er een afscheid. Collega Garbrich Baalbergen vertrok. En we waren samen in groot verband en in kleine groepen. De hele dag.
Advertorial
BARNEVELD Belangstelling voor een technische opleiding? Werk en studie op een aantrekkelijke manier combineren? Geen zin om de hele dag in de schoolbanken...
BARNEVELD Het afgelopen jaar, 2019, was zeer pittig voor Maurice Marsman (33). Sinds de laatste verkiezingen is hij commissielid voor de fractie van Lokaal Belang. De Barnevelder denkt veel na over zingeving, maar noemt zichzelf geen 'klassieke kerkganger'.
GARDEREN In de Kruimelstaete in Garderen gaan drie kerken bij toerbeurt maandsluitingen verzorgen. De eerste keer op zaterdag 25 januari om 19.00 uur. Aansluitend wordt koffie en thee geschonken. 
Advertorial
BARNEVELD Malestein Makelaardij gaat samenwerken met VSO makelaars & taxateurs. Eind januari opent VSO Malestein makelaars & taxateurs Barneveld de...
VOORTHUIZEN In een gezamenlijke dienst gaat zondag 19 januari de Week van het Gebed van start. Deze dienst, met als thema 'Bijzondere ontmoetingen', begint om 19.00 uur in de Ichthuskerk aan de Tromplaan 8 in Voorthuizen. 
BARNEVELD Waarom leef ik? Wat is de zin van mijn bestaan? Veel mensen worstelen weleens met dit soort vragen. Wie hier niet over kan of wil praten met zijn naasten of geloofsgemeenschap, kan voortaan terecht bij de geestelijk verzorgers van het Centrum Levensvragen in de Gelderse Vallei.
BARNEVELD Tineke Morren (35) werkt nu vier jaar voor Woord en Daad. De Barneveldse staat aan de basis van de nationale Werelddag die zaterdag 18 januari door deze organisatie wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen.