Ongeval

BARNEVELD Bij een ongeval op snelweg A30 bij Barneveld is woensdagmiddag een 49-jarige Nijkerker om het leven gekomen. Dat meldt de politie.
KOOTWIJKERBROEK Bij een eenzijdig ongeval op de Harskamperweg in Kootwijkerbroek is woensdagochtend rond 06.00 uur de bestuurder van een bedrijfsbus gewond geraakt. Andere weggebruikers troffen de man aan in zijn auto die tegen een boom tot stilstand was gekomen.
Advertorial
BARNEVELD Broekhuis Barneveld, onderdeel van de Boekhuis Groep, is sinds 1 januari naast Opel-dealer ook officieel Ford-dealer. „Afgelopen maanden hebben...
BARNEVELD Op de oversteekplaats van de Spoorstraat met de Burgemeester Kuntzelaan in Barneveld is dinsdagmorgen een oudere vrouw aangereden. Ze raakte rond 11.30 uur gewond na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer gaat met de ambulance naar het ziekenhuis.
BARNEVELD Bij een aanrijding tussen een fietser en een bestelwagen op de Churchillstraat in Barneveld is dinsdagochtend de fietser gewond geraakt.
Advertorial
VOORTHUIZEN Lekker en gezellig uit eten? Dat kan tijdelijk extra voordelig bij restaurant Het Karrewiel in Voorthuizen.
KOOTWIJK Bij een eenzijdig ongeval op de Heetweg in Kootwijk is woensdagavond rond 18.00 uur de bestuurder van een personenauto ernstig gewond geraakt. Het gaat om een 28-jarige man uit Almere.
TERSCHUUR Op de A1 bij Terschuur heeft woensdagmiddag een flinke kop-staart aanrijding plaatsgevonden.
Advertorial
BARNEVELD Vaarwel 2019. Welkom 2020. Het nieuwe jaar goed, gezond en duurzaam starten? Ga voor verse en gevarieerde voeding. Kies voor de Veluwse box. ,...
BARNEVELD Door een defecte bovenleiding rijden er naar verwachting tot 11.00 uur geen treinen tussen Ede-Wageningen en Barneveld-Zuid. Er rijden bussen tussen Ede-Wageningen, Ede Centrum, Lunteren en Barneveld Zuid. Het treinverkeer tussen Amersfoort en Deventer was in de ochtend ook stilgelegd door een ongeval ter hoogte van de Wencopperweg...